ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Κωστούρος για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού: Στόχος η ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος μέσα από συλλογική δουλειά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:01:00 π.μ. |
 «Πολλές είναι οι προσπάθειες που έχουν γίνει για να δοθεί ένας επακριβής ορισμός του Τουρισμού. Ο τουρισμός είναι ένα κοινωνικό, ψυχολογικό και οικονομικό φαινόμενο που προκύπτει από την δράση και αντίδραση των παραγόντων: τουρίστας επισκέπτης, κοινωνία προορισμού, τουριστική επιχείρηση, κράτος.

Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού εορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία, η οποία καθορίσθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού το 1970. Κύριος στόχος του εορτασμού αυτού είναι η ανάδειξη της οικονομικής, κοινωνικής, πολιτιστικής και πολιτικής συμβολής του τουρισμού παγκόσμια.

Το 2014, με αφορμή τον παγκόσμιο αυτό εορτασμό θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι, ο Δήμος Ναυπλιέων είναι έτοιμος να ανοίξει μια νέα σελίδα και να επικεντρώσει το ενδιαφέρον του στον τουρισμό και την τουριστική ανάπτυξη και προβολή του τόπου. Είναι έτοιμος να επενδύσει στην ικανότητα του τουρισμού, να ενδυναμώσει τους ανθρώπους και να τους παρέχει τις δεξιότητες για να επιτύχουν την αλλαγή στην τοπική κοινωνία μας.

Στόχος του Δήμου Ναυπλιέων είναι η ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος μέσα από συλλογική δουλειά, η οποία επιθυμούμε να είναι αποτέλεσμα της άριστης συνεργασίας με τις κοινωνικές- παραγωγικές δυνάμεις του τόπου».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ