ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Ναυπλίου (όλα τα θέματα)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:07:00 μ.μ. |






















  Την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος θα πραγματοποιηθεί ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1ο ΘΕΜΑ Ανάκληση της με αριθμ. 27/2014 προέγκρισης ΚΥΑ « ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ » στην οδό Σιδηράς Μεραρχίας 3 στην Δ.Κ. Ναυπλιέων Δήμου Ναυπλιέων στον Παναγιώτη Ελευθεριάδη

2 ΘΕΜΑ Ανάκληση της με αριθμ. 11/2014 προέγκρισης ΚΥΑ « ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (Πρατήριο παραδοσιακών προϊόντων ) της εταιρείας ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟΑ στην οδό Πλ. Αγοράς 6 (Αμαλίας) στην Δ.Κ. Ναυπλιέων Δήμου Ναυπλιέων .

3ο ΘΕΜΑ Ανάκληση της με αριθμ. 19/2014 « Λιανικής διάθεσης τροφίμων » στην οδό Άργους 26 στην Δ.Κ. Ναυπλιέων Δήμου Ναυπλιέων στον Μαστοράκο Χρήστο.

4ο ΘΕΜΑ Ανάκληση της με αριθμ. 12/2014 « ΚΑΦΕ –ΓΑΛΑΚΤΟΠΩΛΕΙΟ » στην οδό Συγγρού 14 στην Δ.Κ. Ναυπλιέων Δήμου Ναυπλιέων στον Κουδούνη Ιωάννη.

5ο ΘΕΜΑ Ανάκληση της με αριθμ. 29/2014 «ΚΑΦΕΝΕΙΟ » στην οδό Προφήτη Ηλία 6 στην Δ.Κ. Ναυπλιέων Δήμου Ναυπλιέων στον Αργυρόπουλου Ευάγγελο.

6ο ΘΕΜΑ Ανάκληση της με αριθμ. 17/2014 «Λιανικής Διάθεσης Τροφίμων » στην οδό Εφέσσου 14 στην Δ.Κ. Ναυπλιέων Δήμου Ναυπλιέων στην Αλεξάνδρα Ρούσσου –Μανδρόζου .

7ο ΘΕΜΑ Προέγκριση για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος που θα λειτουργήσει ως επιχείρηση Λιανικής Διάθεσης Τροφίμων στην οδό Ασκληπιού 1 στην Δ.Κ. Ναυπλίου Δήμου Ναυπλιέων στο όνομα του Μοσχόπουλου Βασιλείου.

8ο ΘΕΜΑ Προέγκριση για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος που θα λειτουργήσει ως επιχείρηση Μαζικής Εστίασης στην οδό Σιδηράς Μεραρχίας 3 στην Δ.Κ. Ναυπλίου Δήμου Ναυπλιέων στο όνομα του Παναγιώτη Ελευθεριάδη .

9ο ΘΕΜΑ Προέγκριση για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος που θα λειτουργήσει ως επιχείρηση Λιανικής Διάθεσης Τροφίμων στην οδό Πλαπούτα και Γενναδίου στην Δ.Κ. Ναυπλίου Δήμου Ναυπλιέων στο όνομα της Κοντούλη Δήμητρας .

10ο ΘΕΜΑ Προέγκριση για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος που θα λειτουργήσει ως επιχείρηση «Κουρείο » στην οδό Βελλίνη 3 στην Δ.Κ. Ναυπλίου Δήμου Ναυπλιέων στο όνομα του Θεόδωρου Θεοδώρου .

11ο ΘΕΜΑ Προέγκριση για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος που θα λειτουργήσει ως επιχείρηση ΚΑΦΕ –ΓΑΛΑΚΤΟΠΩΛΕΙΟ » στην οδό Συγγρού 14 στην Δ.Κ. Ναυπλιέων Δήμου Ναυπλιέων στον Κουδούνη Ιωάννη

12ο ΘΕΜΑ Καθορισμός χώρων για υπαίθρια διαφήμιση

13ο ΘΕΜΑ Μετατόπιση στάσεων λεωφορείων και τοποθέτηση στεγάστρων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ