ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου στηρίζει την λειτουργία του Κέντρου σίτισης του Ιερού Ναού της Ευαγγελιστρίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:37:00 π.μ. |

















 Η Διοίκηση του Ε. Κ. Ναυπλίου που στηρίζει σταθερά την λειτουργία του Κέντρου σίτισης του Ιερού Ναού της Ευαγγελιστρίας, καταγγέλλει την συμπεριφορά της Περιφέρειας Πελοποννήσου που παρά τις υποσχέσεις που έδωσε στους φορείς της Πόλης μας και τις έτοιμες λύσεις που αυτοί προετοίμασαν, τελικώς αρνήθηκαν να εντάξουν στην χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ την ανέγερση κτιρίου που θα έδινε οριστική λύση στο διευρυνόμενο πρόβλημα εξυπηρέτησης των αναγκών τροφής στους άπορους και φτωχούς της περιοχής μας.

Η συμπεριφορά αυτή έχει προξενήσει κύματα αγανάκτησης των πολιτών του Ναυπλίου, της Εκκλησίας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όλων των φορέων, κυρίως δε των εργαζομένων, ανέργων και συνταξιούχων που ανήκουν στη δύναμη του Εργατικού μας Κέντρου. Εάν είχε ανακοινωθεί αυτό το ανοσιούργημα πριν από τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές η πλειοψηφούσα παράταξη θα είχε εμφανίσει άλλα αποτελέσματα.

Γι΄ αυτό την καλούμε να ανακαλέσει αμέσως την κοινωνιοκτόνα αυτήν απόφαση και να εντάξει άμεσα στην χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ το έργο που εμπνεύστηκε και υπηρετεί η Εκκλησία της πόλης μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Ε.Κ. ΝΑΥΠΛΙΟΥ- ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ