ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Επιστολή Πεβερέτου στον Πρωθυπουργό για τα δάνεια των κτηνοτρόφων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:56:00 μ.μ. |























Επιστολή απέστειλε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας Παναγιώτης Πεβερέτος προς τον Πρωθυπουργό για το θέμα των δανείων µε την  εγγύηση του ελληνικού δηµοσίου που έχουν λάβει χιλιάδες κτηνοτρόφοι.


Κύριε Πρωθυπουργέ,

Με την αριθ. πρωτ. 90/31.7.2014 επιστολή µας σας είχαµε ενηµερώσει για το πρόβληµα που αντιµετωπίζουν χιλιάδες κτηνοτρόφοι που πήραν δάνειο µε την  εγγύηση του ελληνικού δηµοσίου και ζητήσαµε την παρέµβασή σας για ανάκληση όλων των εγγυηµένων από το Ελληνικό ∆ηµόσιο δανείων, που έχουν σταλεί και στέλνονται για είσπραξη στο ∆ηµόσιο Ταµείο και ακολούθως ρύθµιση αυτών.

Αντί αυτού συνεχίζεται η βεβαίωση από τις ∆ΟΥ των δανείων αυτών που στέλνουν οι τράπεζες και συλλαµβάνονται κτηνοτρόφοι µε ότι αυτό συνεπάγεται για τους ίδιους και τη συνέχιση λειτουργίας των εκµεταλλευσεών τους.

Θεωρούµε απαράδεκτο τη στιγµή που ρυθµίζονται, ουσιαστικά χαρίζονται,  πολλαπλάσια χρέη άλλων κλάδων, να µην προχωράει η Κυβέρνηση σε ρύθµιση των δανείων αυτών, όπως έχουµε επανειληµµένα ζητήσει, αφού είναι γνωστό ότι η κτηνοτροφία δέχτηκε µεγάλο πλήγµα από τις πολιτικές των τελευταίων χρόνων.

Ζητάµε άµεσα να σταµατήσει η δίωξη των κτηνοτρόφων λόγω των ήδη βεβαιωµένων δανείων στη ∆ΟΥ και την έκδοση Υπουργικής Απόφασης για τη ρύθµιση των δανείων αυτών και να σταµατήσει επιτέλους το κυνήγι των κτηνοτρόφων, που βάλλονται ήδη από παντού.

Με τιµή
Ο Πρόεδρος του ∆Σ του ΣΕΚ
Παναγιώτης Πεβερέτος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ