ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Βραβείο για το 1ο ΕΠΑΛ Άργους στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:39:00 μ.μ. |




















 Μια ακόμη βράβευση, για το 1ο ΕΠΑΛ Άργους, που έρχεται από το εξωτερικό αυτή τη φορά και συγκεκριμένα από το 3ο Dubrovnik Film Festival (DUFF) Κροατίας που έγινε από τις 17 ως τις 20 Οκτώβρη 2014.
Η βράβευση είναι για την ταινία "Μαμά μην κλαίς, θα τα λέμε στο Skype", Η ταινία κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία του ντοκιμαντέρ και πραγματεύεται την μετανάστευση των νέων Ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό για ένα καλύτερο μέλλον. Το σενάριο της ταινίας βασίζεται σε ένα άρθρο του δημοσιογράφου Απόστολου Λυκεσά. 
Η ταινία έχει βραβευτεί άλλες δυο φορές. Στο Διεθνές Φεστιβάλ Ολυμπίας (1ο Βραβείο) όπως και στο Διεθνές φεστιβάλ ΑRTFOOLS (3o Βραβείο).
Επίσης βραβεύτηκε και η ταινία "Ονειρεύομαι, δεν υποχωρώ, ζω", του 6ου Γυμνασίου Πάτρας, στην κατηγορία των animation.

Στο DUFF είχαν επιλεγεί συνολικά έξι ταινίες από την Ελλάδα. Μια μεγάλη ομάδα παιδιών και εκπαιδευτικών εκπροσώπησε τις ταινίες στο Ντουμπρόβνικ και έτυχαν της θερμής φιλοξενίας των διοργανωτών από την Κροατία. 
Δυστυχώς, λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν ήταν δυνατή η παρουσία παιδιών και εκπαιδευτικών του Άργους στο Ντουμπρόβνικ, για την παραλαβή του βραβείου. Δεν πειράζει....

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας! 
Έτσι άλλα δυο βραβεία προστέθηκαν στο παλμαρέ ελληνικών νεανικών ταινιών που ταξιδεύουν σε φεστιβάλ του εξωτερικού με ευθύνη της Camera Zizanio.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ