ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

3 - 1 κέρδισε ο Πανασιναϊκός τον Ασκληπιό Επιδαύρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:48:00 π.μ. |























Ασταμάτητος ο ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ διεύρυνε το νικηφόρο σερί του φτάνοντας στις πέντε συνεχόμενες νίκες. Θύμα του αυτή τη φορά ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ. Η ομάδα της Ασίνης ξεκίνησε για ακόμα φορά δυνατά το ματς και προηγήθηκε για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι (!!!), στο πρώτο 15λεπτο.

Συγκεκριμένα στο 14' ο Κλόντι Μπέλμπα δέχτηκε στο χώρο του κέντρου τη μπάλα απο τον Διαμαντή και αφού απέφυγε τον αντίπαλο του έβγαλε μαγική κάθετη πάσα με το αριστερό στον Παπαδημητρίου ο οποίος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με εύστοχο πλασέ σημείωσε το 1-0. Η συνέχεια θα περίμενε κανείς να ήταν ανάλογη μετά την επίτευξη του γκόλ, αλλά αντιθέτως η ΑΣΙΝΗ έδειξε μια αδικαιολόγητη χαλαρότητα και ο Ασκληπιός προσπάθησε να το εκμεταλευτεί με κινητήριο μοχλό τον πολύ καλό Δρούγκα και συμπαραστάτη του τον Έρβις Πάλι κυρίως.
Στο 39' ο Δρούγκας παίρνει την μπάλα απο τον Καπετάνκωσταντή και απο θέση έξω αριστερά περνάει τον Καβεζό ο οποίος τον ανατρέπει μέσα στη περιοχή. Την εκτέλεση του πέναλτι αναλαμβάνει ο ίδιος αλλά ο Τσακάλης πέφτει στην αριστερή του γωνία και αποκρούει! Στο 42' ο Ασκληπιός κερδίζει φάουλ δεξιά όπως επιτίθεται κοντά στο κόρνερ, εκτελεί ο Μπερμπατιώτης, ο Δρούγκας κάνει κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι αλλά ο Τσακάλης αποκρούει με φανταστική ενέργεια. Αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία του Α' ημιχρόνου.
Ξεκινώντας το Β' ημίχρονο ο Ασκληπιός φαινόταν να πατάει κάπως καλύτερα στο γήπεδο και στο 56' μετά απο γέμισμα του Μπερμπατιώτη ο Πάλι βρίσκεται τετ α τετ με τον Τσακάλη αλλα ο τελευταίος κάνει άλλη μία μεγάλη απόκρουση. (σε αυτή τη φάση πάντως ίσως και να ήταν οφσάϊντ).
Ότι δεν μπορούσαν να πετύχουν με τις ευκαιρίες τους πάντως οι του Ασκληπιού έμελλε να το πετύχουν απο ασυνενοησία του Τσακάλη με τον Σταυρόπουλο. Ήταν το 68' λεπτό του παιχνιδιού όταν ο Τσακάλης έχοντας τη μπάλα στον ελεγχό του επιλλέγει να πασάρει στον Σταυρόπουλο λίγο μέσα στη μεγάλη περιοχή της Ασίνης. Ο τελευταίος την ίδια στιγμή γυρίζει να φύγει μη αντιλαμβανόμενος την κίνηση του συμπαίκτη του και ο Πάλι που αντιλαμβάνεται το λάθος κλέβει τη μπάλα και με δυνάτο δεξί σουτ και αφου η μπάλα προσκρούει λίγο και σε πόδι αμυντικού καρφώνεται κοντά στο αριστερό γάμα της Εστίας του Τσακάλη.
Αυτό το γκόλ έδειξε να αφυπνίζει τον ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟ που μπροστά στο φάσμα της απώλειας των βαθμών και εκμεταλευόμενος την ταχύτητα που προσέδωσε στην επίθεση της ομάδας η είσοδος του Καραβιά στο 60' και του Κολορίζα στο 64', άρχισε να ανεβάζει στροφές, διεκδικώντας τους τρείς βαθμούς. Πέντε μόλις λεπτά μετά την ισοφάριση, στο 73' οι Μπάρδης, Παπαδημητρίου, Καραβιάς κρύβουν τη μπάλα και ο τελευταίος δίνει την ασίστ στον Κλόντι Μπέλμπα ο οποίος με φοβερό πλασέ στέλνει τη μπάλα στο ''Γάμα'' της εστίας του Καλυβόπουλου. Πραγματικά καταπληκτικό γκόλ σε δημιουργία αλλά και σε εκτέλεση!! 

Στο 81' ο Μπάρδης δείχνοντας για άλλη μια φορά το τεράστιο ταλέντο του, με υπέροχη προσποίηση αφήνει άναυδους τέσσερις αμυντικούς(!!!) και περνάει τη μπάλα απο τη ''μύτη της βελόνας'' στον Παπαδημητρίου, ο τελευταίος ασίστ στον ευρισκόμενο σε θέση φόρ Καραβιά και το 3-1 είναι πλέον γεγονός. Άλλο ένα καταπληκτικό γκόλ για τον ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟ που έδειξε ότι ακόμα και όταν δεν είναι στη καλή του μέρα έχει το μέταλλο και την ποιοτητα των παικτών για να πάρει αυτό που θέλει!
Να σημειώσουμε ότι ο ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ είχε μετά την επίτευξη του τρίτου τέρματος και άλλες δύο καλές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκόρ, μία με τον Παπαδημητρίου οταν απέκρουσε ο Καλυβόπουλος στο 86' και μια με τον Καραβιά που στο τσάκ δεν πέρασε τη μπάλα στον ευρισκόμενο προ κενής εστίας Παπαδημητρίου στο 89'.

Καλύτεροι απο τον ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟ οι Πέτρος Τσάκαλης, Stephen Jansen, Διαμαντής, Μπάρδης, Γιώργος Παπαδημητρίου, Klodian Belba και Καραβιάς.

Απο τον ΑΣΚΛΗΠΙΟ ξεχώρισαν οι Καπετάνκωσταντής, Έρβις Πάλι και Δρούγκας.
Άριστη για ακόμα μια φορά η διαιτησία του Τσιτουρίδη καθώς και των βοηθών του Αργύρη και Τσατσούλη.

Συνοψίζοντας την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας θα πρέπει κανείς να σταθεί στη πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει στην προετοιμασία και στις προπονήσεις αλλά κυρίως στην αγωνιστική φιλλοσοφία της. Παρότι στη καλοκαιρινή προετοιμασία έλειπαν αρκετά βασικά στελέχη της ομάδας, ο ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ δείχνει αξιοθαύμαστη ομοιογένεια και αποδίδει απο πολύ νωρίς ποδόσφαιρο που δεν μπορεί κανείς εύκολα να συναντήσει σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Τα εύσημα ανήκουν στον Χάρι Σταυρόπουλο που στα πρώτα του βήματα ως προπονητής δείχνει ότι έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει και απο αυτό το πόστο, όπως έκανε και συνεχίζει να κάνει ως ποδοσφαιριστής.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ