ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Ένας καταπληκτικός αγώνας με την καλύτερη διοργάνωση!!!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:22:00 μ.μ. |

















 Γύρω στις 15 Σεπτέμβρη... 5-6 γραφικοί τύποι πήραν τα σακίδια και τα μηχανάκια...ανέβηκαν στην ορεινή Αργολίδα (Καρυά)...από τα 700μ.έως τα 1.400μ.υψόμετρο και άρχισαν τις προετοιμασίες για την τέλεση του 6ου Πανελληνίου αγώνα enduro και του 4ου αγώνα enduro Νοτίου Ελλάδας.

Οι πρώτες επισκέψεις στο χωριό της Καρυάς ήταν πολύ ενθαρρυντικές με τους ανθρώπους του Χωριού να ενθουσιάζονται και να παρέχουν στη ΦΙΛ.Μ.Α. απλόχερα οποιαδήποτε βοήθεια.
Όσο περνούσε ο καιρός και ολοκληρωνόταν η διαδρομή το άγχος και η κούραση είχαν φτάσει στο αποκόρυφο.Η λέξη "ως εκ θαύματος" στην περίπτωση αυτή δεν ταιριάζει...αλλά μέσα από τη συλλογική δραστηριότητα των μελών της ΦΙΛ.Μ.Α. .....άρχισαν να ανεβαίνουν στο βουνό κάτι τύποι από τα μέλη μας με Varadero..Αprilia..BMW και να ενδιαφέρονται.Όσο πλησίαζαν οι μέρες του αγώνα τα μέλη της λέσχης μας όλο και περισσότερο βοηθούσαν και μοιράζονταν το άγχος.
Έτσι ...την παραμονή και την ημέρα του αγώνα...σύσωμη η ΦΙΛ.Μ.Α. έπιασε όλα τα πόστα ώστε να γίνει ίσως ....ένας από τους καλύτερους αγώνες Πανελληνίου και Νοτίου Ελλάδας enduro....
Eυχαριστούμε πολύ τους Σαμαρείτες Αργολίδας και τους Μαραθωνοδρόμους Αργολίδας που βοήθησαν παρόλες τις αντίξοες συνθήκες τα μέγιστα...
Για όλα τα ανωτέρω μία μόνο λέξη ΦΙΛ.Μ.Α.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ