ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Διαμαρτυρία αγροτών στα δικαστήρια του Άργους (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:11:00 π.μ. |




















 Διαμαρτυρία του Αγροκτηνοτροφικου Συλλόγου Αργολίδας πραγματοποιήθηκε σήμερα έξω από τα δικαστήρια στο Άργος όπου δικάζονταν αγρότες συνάδελφοι τους, για την συμμετοχή τους σε αγροτικές κινητοποιήσεις.

Ο Αγροκτηνοτροφικός Σύλλογος Αργολίδας σε ανακοίνωση του αναφέρει: 

Τα νέα αγροτοδικεία σε βάρος των αγροτών που αγωνίζονται για την επιβίωσή τους, δεν μας παραξενεύουν. Δεν μας τρομάζουν, ξέραμε ότι η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, θα κατέφευγε στο "ρόπαλο του αστυνόμου" και στη "ρομφαία του δικαστή", για να τρομοκρατήσει τους αγρότες και να σταματήσει τον αγώνα μας.

Ας το πάρει απόφαση η κυβέρνηση καθώς και οι διωκτικοί και δικαστικοί μηχανισμοί ότι με τέτοιες τρομοκρατικές δίκες δεν πρόκειται να μας φοβίσουν ούτε να κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημά μας. Το δικαστήριο που θα μας δικάσει θα κριθεί και αυτό αν θα ταχθεί με τα συμφέροντα μιας μικρής μερίδας της ολιγαρχίας του πλούτου ή της πλειοψηφίας των αγροτών. Θα συνεχίσουμε και θα δυναμώσουμε την πάλη της μικρομεσαίας αγροτιάς για την επιβίωσή της, την ανατροπή της ΚΑΠ της ΕΕ, που μας ξεκληρίζει και για μια διαφορετική αγροτική ανάπτυξη στη χώρα μας, προς όφελος του ελληνικού λαού. Ας το καταλάβουν και όσοι ελπίζουν ότι μπορούν, με τη βία και την τρομοκρατία, να μας σταματήσουν.

Απαιτούμε να σταματήσουν άμεσα οι δικαστικές διώξεις σε βάρος των αγωνιστών αγροτών, όλων όσοι αντιστέκονται στην αντιλαϊκή λαίλαπα και βαρβαρότητα που ζούμε. Έχουμε το δικαίωμα στο συνδικαλισμό, έχουμε το δικαίωμα να οργανωνόμαστε σε αγροτικούς συλλόγους, έχουμε το δικαίωμα να διεκδικούμε τα αιτήματα επιβίωσής μας.

Και οι Γραμματείες των Π.Α.ΜΕ.- Π.Α.ΣΥ.- Π.Α.Σ.ΕΒΕ τάσσονται υπέρ των αγροτών

Το αστικό κράτος και οι υπάλληλοι του, για άλλη μια φορά, σέρνουν στα δικαστήρια αγωνιστές αγρότες για τις κινητοποιήσεις του 2010. Οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι μικρομεσαίοι και φτωχοί αγρότες, καταδικάζουμε την επιχείρηση τρομοκράτησης και ποινικοποίησης των αγώνων. Συμπαραστεκόμαστε στους αγρότες που πάλεψαν και παλεύουν για το δικαίωμα στη ζωή και το δίκιο.

Ο λαός καταλαβαίνει πολύ καλά ότι οι διώξεις δεν αφορούν μόνο τους αγρότες, αλλά και όλο το λαό. Έχουν στόχο να φοβερίσουν καθέναν που μπαίνει στο δρόμο της διεκδίκησης και του αγώνα.

Το δικαίωμα του εργαζόμενου λαού να αγωνίζεται με όποια μορφή πάλης ο ίδιος επιλέγει, για τα δικά του συμφέροντα, είναι κατακτημένο μέσα από σκληρούς και αιματηρούς αγώνες.

Οι Γραμματείες Αργολίδας των Π.Α.ΜΕ.- Π.Α.ΣΥ.- Π.Α.Σ.ΕΒΕ στέλνουν θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στη διωκόμενη μικρομεσαία αγροτιά του νομού μας.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους δοκιμαζόμενους αγρότες και καλούμε κάθε εργαζόμενο, άνεργο, άνθρωπο του μόχθου σε παράσταση διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ