ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αργολίδας για τον Βασίλη Λαδά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:19:00 μ.μ. |
 Πριν λίγες μέρες, στις 15 Οκτώβρη, έφυγε απ'τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο κομμουνιστής Βασίλης Λαδάς. Μέλος της Εθνικής Αντίστασης της περιοχής μας, οργανωμένο στέλεχος τού ΚΚΕ, Μακρονησιώτης, υποψήφιος το 1963 με την ΕΔΑ στην Αργολίδα, συγγραφέας των βιβλίων "Αντάρτες της Θάλασσας", "Σαν παραμύθι" και το "Το Κρανίδι και οι Αλήθειες του". 

Τα βιβλία του αποτελούν αφιερώματα μνήμης σε όλους τους συντρόφους και συναγωνιστές που έπεσαν θύματα των κατακτητών και των ντόπιων προδοτών και πλήρωσαν με διώξεις, φυλακίσεις, εξορίες αλλά και με την ίδια τους τη ζωή, την πίστη τους στην Πατρίδα και την Λευτεριά. 

Ο Βασίλης Λαδάς, όπως έλεγε ο ίδιος, επιθυμούσε μέσα από τα γραπτά του να αποκαταστήσει τα πραγματικά γεγονότα, να αναδείξει τους πραγματικούς αγωνιστές και με βάση τις βιωματικές εμπειρίες του, τόσο στην Εθνική Αντίσταση όσο και ως πολίτικος εξόριστος, να διδάξει τις νεωτέρες γενιές ώστε να είναι σε θέση να δημιουργούν και να οργανώνουν τους αγώνες του σήμερα.
Η Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αργολίδας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους συγγενείς, τους φίλους και τους συντρόφους του Β. Λαδά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ