ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Χαιρετισμός Γιάννη Μανιάτη στην ημερίδα του συλλόγου καρκινοπαθών Αργολίδας η «Αλληλεγγύη»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:42:00 π.μ. |


















 Στην παρουσίαση του προγράμματος πρόληψης του καρκίνου του μαστού από τον συλλόγο καρκινοπαθών και φίλων νομού Αργολίδας η «Αλληλεγγύη», βρέθηκε την Κυριακή 12 Οκτωβρίου, ο Υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος χαιρετίζοντας την πρωτοβουλία αυτή του συλλόγου, μεταξύ άλλων, είπε:

«Σεβασμιότατε,

κυρίες και κύριοι,

νιώθω ότι μάλλον είμαι από τους πιο παλιούς φίλους του συλλόγου και πρέπει να σας πω ότι κάθε φορά που συμμετέχω σε μια τέτοια εκδήλωση αισθάνομαι μια βαθιά συγκίνηση για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι ο ίδιος ο τίτλος, το όνομα του συλλόγου, Αλληλεγγύη, συνιστά κατά την άποψή μου, την κορυφαία, την πιο ολοκληρωμένη ανθρώπινη παρέμβαση. Μόνο έτσι υπάρχουν ολοκληρωμένες ανθρώπινες κοινωνίες, μόνο έτσι αισθάνεται ο κάθε άνθρωπος, ότι έχει νόημα η ύπαρξή του πάνω στην γη. Όταν αισθάνεται ότι δίδει ή προσλαμβάνει αλληλεγγύη από τους συνανθρώπους του. Το δεύτερο που θέλω να σας πω, είναι πως θεωρώ ότι οι άντρες που είμαστε εδώ και όλοι οι άντρες, έχουμε βιώσει όλοι μας στο στενό και τον ευρύτερο οικογενειακό, κοινωνικό περίγυρο μας τι σημαίνει μια γυναίκα που βρίσκεται κοντά μας, δίπλα μας να έχει καρκίνο αλλά και πώς τον αντιμετωπίζει.
Αισθάνομαι πως αυτό που έχει νόημα να επικρατήσει είναι πως η πρόληψη και η γνώση είναι επίσης σπουδαίο φάρμακο. Πιστεύω λοιπόν ότι αυτό που κάνετε σήμερα, δηλαδή το να ενημερώνετε τις γυναίκες για το πώς μπορούν να προλάβουν τον καρκίνο του μαστού, είναι ότι πιο σπουδαίο μπορεί να προσφέρει κανείς σε μια σύγχρονη κοινωνία.

Θερμά συγχαρητήρια, καλή δύναμη σε όλους».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ