ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Επ’ αόριστον αναβολή όλων των πρωταθλημάτων από την ερχόμενη Δευτέρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:03:00 π.μ. |
















 Ραγδαίες εξελίξεις προκλήθηκαν με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, Χριστόφορος Ζωγράφος, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης έξω από το σπίτι του. Η ΕΠΟ αποφάσισε την επ’ αόριστον αναβολή όλων των πρωταθλημάτων από την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Χρ. Ζωγράφος, που μόλις πριν από 40 ημέρες είχε τοποθετηθεί στην ΚΕΔ, νοσηλεύεται με κάταγμα στο κεφάλι και σπασμένο τον καρπό του χεριού του. Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός του, θα χειρουργηθεί στο χέρι τη Δευτέρα. Η επίθεση στον Ζωγράφο εντάσσεται σε μια σειρά επιθέσεων προς διαιτητές, μέλη της ΚΕΔ και της ΕΠΟ, όμως αυτή τη φορά οι αντιδράσεις και οι παρενέργειες ήταν μεγάλες.

Η ΕΠΟ συγκάλεσε έκτακτο Δ.Σ. στο οποίο αποφάσισε την αναβολή όλων των πρωταθλημάτων, εθνικών και τοπικών, μέσω του μη ορισμού διαιτητών σε κανέναν αγώνα. Οπως ανακοινώθηκε «το Δ.Σ. της ΕΠΟ σε σημερινή, έκτακτη, συνεδρίασή του αποφάσισε, ομόφωνα, έπειτα από πρόταση του προέδρου κ. Σαρρή και με αφορμή τη δολοφονική επίθεση εναντίον του μέλους της ΚΕΔ/ΕΠΟ Χριστόφορου Ζωγράφου, τα εξής: Να μην ορίζει από τη Δευτέρα 17/11/2014 διαιτητές για όλους τους αγώνες όλων των Πρωταθλημάτων μέχρι η Πολιτεία και οι ΠΑΕ να διασφαλίσουν τη λήψη άμεσων μέτρων με στόχο την προστασία των εμπλεκομένων, με οποιαδήποτε ιδιότητα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στην ίδια κατεύθυνση, η ΕΠΟ θα αναμένει και τις αποφάσεις των προέδρων και ιδιοκτητών των ΠΑΕ των δύο Επαγγελματικών Λιγκών».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ