ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Από θαύμα γλίτωσε νεαρό ζευγάρι στο Παλαμήδι - Το (έκαναν) στο αυτοκίνητο και λύθηκε το χειρόφρενο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:04:00 μ.μ. |




















 Αυτό που έπαθε νεαρό ζευγάρι από το Ναύπλιο, στο Παλαμήδι την προηγούμενη εβδομάδα, θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει...Όλοι οι Ναυπλιώτες γνωρίζουν πως τις νυχτερινές ώρες ο δρόμος που οδηγεί στο κάστρο του Παλαμηδίου αλλά και ο χώρος του παρκινγκ χρησιμοποιείτε ενίοτε από νεαρά (και όχι μόνο) ζευγάρια για να... συνευρεθούν ερωτικά μέσα στο αυτοκίνητο τους. Αυτό κατά καιρούς έχει βολέψει πολλά ζευγάρια, που λόγω έλλειψης χρημάτων, το αυτοκίνητο προσφέρει μια πρώτης τάξεως κάλυψη για τις ερωτικές τους συναντήσεις.

Εκείνο όμως που δεν μπορούσε να φανταστεί το νεαρό ζευγάρι ηταν πως, κατά την ερωτική τους συνεύρεση θα λυνόταν το χειρόφρενο του αυτοκινήτου και θα κατρακυλούσαν στην πλαγιά του βουνού, την στιγμη μάλιστα της κορύφωσης του ερωτικού τους πάθους.

Από θαύμα το αυτοκίνητο σταμάτησε σε έναν βράχο και οι νεαροί εραστές τραυματίστηκαν μόνο με μερικούς μώλωπες και γρατσουνιές, αλλιώς μπορεί και η ερωτική τους συνάντηση να είχε τραγικά αποτελέσματα.

Αποτέλεσμα ήταν να επέμβει το ΕΚΑΒ και η πυροσβεστικη για να τους ανασύρουν από την πλαγιά του βουνού και να τους απεγκλωβίσουν από το αυτοκίνητο, ενώ επιστρατεύτηκαν σεντόνια και τα μπουφάν των τραυματιοφορέων για να καλύψουν τα γυμνά τους σώματα. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ