ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Νίκη με 0 - 1 για τον Παναργειακό στην Κάτω Αχαγιά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:53:00 μ.μ. | |




















Ο Παναργειακός παίζει παντού για τους 3 βαθμούς κι αυτό έκανε και στην Κάτω Αχαγιά, με αντίπαλο την Αχαϊκή, την οποία κέρδισε πιο εύκολα απο ότι δείχνει το 1-0.

Ο Παναργειακός είχε από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενω η Αχαϊκή περιορίστηκε στο μισό γήπεδο για να μην δεχθεί γκολ.
Στο α’ ημίχρονο δεν υπήρχαν φάσεις, μόνο μια στο 30’ οταν ο Πούτσι μπήκε από πλάγια αριστερά αλλά ο Δρακόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ.Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, από κόρνερ του Κοιλιάρα, ο Πούτσι με κεφαλιά πέτυχε το 0-1.
Κλασική ευκαιρία είχαμε στο 60’, όταν μετά από φάση διαρκείας, ο Αγγελόπουλος βγήκε σε θέση βολής, πλάσαρε, η μπάλα αποκρούστηκε, στη συνέχεια ο Κοιλιάρας που πλάσαρε, με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι…
Ακόμη, ένα σουτ του Μπιτζή έφυγε πάνω από τα δοκάρια, μια κεφαλιά του Παπαϊωάννου από κόρνερ του Κοιλιάρα, απέκρουσε στη γραμμή ο Δρακόπουλος και στο 80’ σουτ του Κοιλιάρα από πλάγια, έβγαλε κόρνερ ο Δρακόπουλος. 

ΑΧΑΪΚΗ (Γ. Ζερδεβάς): Δρακόπουλος, Νικολόπουλος, Νιάρος, Πετρόπουλος, Διακάτος, Αυγερινός, Καζαντζής, Σουρανής (36’ λ.τ. Σαμίκος), Μητρόπουλος (70’ Μικελάτος), Αποσκίτης (47’ λ.τ. Φραγκούλιας), Βαλσαμής.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Τ.Καβακάς): Κατσαούνης- Ρότα, Καλαγκάνης, Μαυρομάτης, Λίτσιος- Λιόσης, Παπαιωάννου, Πούτσι- Αγγελόπουλος (78’ Κάπλατζης), Ετόφ (59’ Μπιτζής), Κοιλιάρας (88’ Ισούφι).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ