ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Άνοιξαν οι ουρανοί στον Πόρο - Σοβαρές ζημιές και πλημμύρες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:06:00 μ.μ. | |























 Σοβαρές ζημιές, προκάλεσε η δυνατή νεροποντή που ξεκίνησε στις 6 το πρωί της Δευτέρας σήμερα 8/12 στον Πόρο. Τόσο η ένταση, όσο και ο όγκος νερού ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για την περιοχή.

Δεκάδες σπίτια και καταστήματα πλημμύρισαν, και δεκάδες άνθρωποι με σκούπες και κουβάδες,  άδειασαν το νερό από τα σπίτια και τα μαγαζιά τους. Σοβαρές ζημιές υπέστη και το σχολικό συγκρότημα στην πόλη του Πόρου, με το Γυμνάσιο και το Δημοτικό σχολείο να πλημυρίζουν και να επεμβαίνει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενω με απόφαση του Δήμου Πόρου, τα σχολεία παρέμειναν σήμερα κλειστά.
Απίστευτές εικόνες και στο Συνοικισμό με το ποτάμι να ξεχειλίζει, συμπαρασύροντας ό, τι έβρισκε, από χώματα, μέχρι κορμούς δέντρων. Το οδικό δίκτυο σε πολλά σημεία του Πόρου και ιδιαίτερα στον παραδοσιακό οικισμό, υπέστη σοβαρές ζημιές . Φλοίδες από άσφαλτο, ξεκόλλησαν και παρασύρθηκαν. Χώματα, ξύλα και σπασμένα τσιμέντα είναι διάσπαρτα σε όλο τον Πόρο και οι οδηγοί δικύκλων θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στα στενά του Πόρου.
Σε ορισμένα σημεία του παραδοσιακού οικισμού, έχουν ραγίσει ακόμη και σκαλοπάτια. Συνεργεία του Δήμου Πόρου και η Πυροσβεστική υπηρεσία, από νωρίς το πρωί πραγματοποιούν εργασίες αποκατάστασης όπου χρειάζεται.
Στο μεταξύ, η θάλασσα στο λιμάνι του Πόρου, έχει γεμίσει χώμα και ξύλα. Μεγάλοι κορμοί δέντρων, καφάσια ακόμη και μια πόρτα, επιπλέουν σε διάφορα σημεία του λιμανιού.
porosnews.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ