ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Απάντηση Τατούλη στον Γαβρήλο για την γέφυρα της Άκοβας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:22:00 μ.μ. | | | |




















 Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της 22-12-2014, συζητήθηκε η επερώτηση του περιφερειακού συμβούλου της παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα» κ. Γιώργου Γαβρήλου για την κατασκευή της γέφυρας στην Άκοβα Αργολίδας.

Ο κ. Τατούλης δεσμεύτηκε ότι η γέφυρα της Άκοβα Αργολίδας θα παραδοθεί στους πολίτες σε τέσσερις με πέντε μήνες από την δημοπράτηση του έργου, που θα γίνει στις 15 Ιανουαρίου 2015.

Ο κ. Χειβιδόπουλος δεσμεύτηκε ότι η γέφυρα θα παραδοθεί στους πολίτες στο τέλος του έτους 2015.

Από τις απαντήσεις του κ. Περιφερειάρχη και του κ.Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας διαφαίνεται η ανάγκη να παρακολουθούμε σε κάθε στάδιο την πρόοδο του έργου και μαζί με τους φορείς της περιοχής να ελέγχουμε τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η Περιφερειακή Αρχή. Οι απαντήσεις των δύο εκπροσώπων της Περιφερειακής Αρχής κατέδειξαν την αναγκαιότητα του πραγματοποιηθέντος συλλαλητηρίου, αλλά και την αναγκαιότητα της επερώτησης του κ. Γαβρήλου.

Θα βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση και θα ενημερώνουμε τους φορείς σε κάθε στάδιο υλοποίησης του έργου, αφού η γέφυρα της Άκοβα είναι ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους της περιοχής.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ