ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικες ευχές από τον Γιώργο Διδασκάλου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:11:00 μ.μ. |





















  Δυο χιλιάδες δεκατέσσερα χρόνια από τη Γέννηση του Χριστού και το μήνυμα των Χριστουγέννων για αγάπη και ελπίδα προβάλλει πιο αναγκαίο και επίκαιρο από ποτέ.

Στη δύσκολη περίοδο, που διανύει η πατρίδα μας και ο κόσμος γενικότερα, οι Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αποτελούν μια ευκαιρία για να γεμίσουμε τις καρδιές μας με αγάπη και αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας, ιδιαίτερα δε σ’ αυτούς που πλήττονται περισσότερο και έχουν πραγματική ανάγκη από συμπαράσταση. Αυτός είναι, ίσως, ο μοναδικός τρόπος για να φέρουμε ξανά την ελπίδα στη ζωή μας και να βιώσουμε το πνεύμα των ημερών με αγάπη και τρυφερότητα και αισιοδοξία.

Οι συνεργάτες μου, τα στελέχη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου, και εγώ προσωπικά σας απευθύνουμε τις θερμότερες ευχές μας για υγεία, δημιουργικότητα, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Το 2015 ας είναι μια χρονιά όπου όλοι μαζί, αφήνοντας πίσω τις δυσκολίες, με σύνεση και αποφασιστικότητα, θα προχωρήσουμε μπροστά στο δρόμο της προόδου της ανάπτυξης και της ευημερίας.

Δεσμευόμαστε ότι οι υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης θα στέκονται στο πλευρό όλων σας, υλοποιώντας, καθημερινά, το κεντρικό μας μήνυμα: «Σύγχρονο κράτος στην υπηρεσία του πολίτη».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ