ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Τιμητική βραδιά για τον Θεόφιλο Μετασίδη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:21:00 π.μ. | |



















Στην κατάμεστη αίθουσα του Μπουσουλοπούλειου θεάτρου το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 ακούστηκαν μελωδικοί ήχοι από το μπουζούκι του μουσικού Θεόφιλου, που ο Σύλλογος «Τελέσιλλα» τίμησε για την προσφορά του στο τραγούδι και στο πολιτιστικό «γίγνεσται» του τόπου μας.

Ο Θεόφιλος, αυτοδίδακτος μουσικός, γνώστης του ακορντεόν και του μπουζουκιού, μαζί με το γιο του Χρήστο, την Αλεξία Χιώτη και τη φιλική συμμετοχή του Γιώργου Μουσταΐρα χάρισαν στο κοινό όμορφες μουσικές στιγμές και έκαναν το ακροατήριο να τραγουδά παλιά και νέα τραγούδια μαζί τους.
Ο Θεόφιλος συγκινημένος από τα θερμά λόγια που ο υπουργός κ. Ιωάννης Μανιάτης είπε δίνοντάς του το αναμνηστικό του Συλλόγου, ευχαρίστησε τον κόσμο που τόσα χρόνια τον παρακολουθεί και τον στηρίζει.

Την βραδιά πλαισίωσαν:

-η Παιδική χορωδία του συλλόγου με μαέστρο την κ. Αναστασία Σταματοπούλου τραγουδώντας με μπρίο και χάρη ρεμπέτικα τραγούδια.

-η Μικτή χορωδία με μαέστρο τον κ. Ιωάννη Κόντη, στον απόηχο της κυκλοφορίας CD με ρεμπέτικα τραγούδια, παρουσίασε τη δουλειά της στη ρεμπέτικη αυτή βραδιά.

Συνόδευσαν στο μπουζούκι ο κ. Νίκος Τσάγκαρης, στο πιάνο η κ. Αναστασία Σταματοπούλου και στο τουμπελέκι ο κ. Παναγιώτης Ρέντας.
Παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο αιδεσιμολογιότατος π. Γεώργιος Σελλής, ο εφημέριος Ι.Ν. Νέας Κίου π. Δημοσθένης Γάτσιος, ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Χατζηγεωργίου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άργους-Μυκηνών κ. Κ. Μπέγκος, ο πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού κ. Πραξιτέλους, Πρόεδροι Συλλόγων και φορέων, γονείς των μικρών μας χορωδών και πλήθος κόσμου.

Ο Σύλλογος έχει προγραμματίσει τη Γενική του συνέλευση με αρχαιρεσίες στις 15 Δεκεμβρίου 2014.

Για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων η Παιδική χορωδία θα λάβει μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις του διαμερίσματος της Ν. Κίου και η Μικτή χορωδία θα επισκεφτεί τις φυλακές χαρίζοντας μελωδικές χριστουγεννιάτικες στιγμές και δώρα στους φυλακισμένους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ