ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Αλλού τρώνε αλλού πίνουν και αλλού πάνε και τα δίνουν...

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:47:00 π.μ. |





















 Mε πλήρη επιτυχία στέφονται οι εκδρομές για ψώνια στην Αθήνα από τα σχολεία της πόλης του Άργους, του Ναυπλίου αλλά και πολλών σχολείων από ολόκληρη την Αργολίδα αν κρίνουμε από τις τσάντες με τις οποίες επιστρέφουν οι μαθητές από το "εκπαιδευτικό τους ταξίδι".

Τα πολυκαταστήματα  ΖΑRΑ, BERSHSKA, Η&Μ, PULL and BEAR κλπ, τρίβουν τα χέρια τους όταν οι μαθητές των σχολείων εισβάλουν σε αυτά τα μαγαζιά με τις τσέπες γεμάτες χρήματα που προορίζονται για να εκπληρώσουν το ετήσιο τάμα τους στον Αθηναϊκό επιχειρηματικό βωμό των πολυκαταστημάτων.

Οι Εμπορικοί Σύλλογοι της Αργολίδας κατά καιρούς έχουν εκφράσει την δυσαρέσκεια τους για το γεγονός. Εμείς θα προσθέσουμε ακόμα μια παράμετρο που πολλοί ξεχνάνε.

Όλα τα σχολεία της περιοχής εκδίδουν κάθε χρόνο ημερολόγια, λαχνούς ακόμα και bazzar διοργανώνουν προς οικονομικη ενίσχυση του σχολείου τους. 

Γιατί λοιπόν δεν διοργανώνουν μια εκδρομή πραγματικά "εκπαιδευτικού" χαρακτήρα στην Αθήνα και να ζητήσουν την οικονομικη ενίσχυση από τα πολυκαταστήματα που κάθε χρόνο στηρίζουν....θα μάθουν πολλά από αυτή τους την επίσκεψη και θα ειναι ίσως από τις πιο χρήσιμες και για την υπόλοιπη ζωή τους, εκδρομή!!!

Ίσως μάλιστα βοηθήσει και τους καθηγητές τους να συνειδητοποιήσουν πως το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο!!! 

Μήπως ο αντιπεριφερειάρχης θα πρέπει να τραβήξει κανενός το αυτί που δεν ιδρώνει...!!!

Δείτε και το ΦΕΚ που ορίζει ρητά τα περί των εκδρομών εδώ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ