ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Στο Ναύπλιο το τσαρούχι γίνεται... στολίδι!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:07:00 μ.μ. | | |



















 Μπορεί το τσαρούχι να μην φοριέται πλέον από τους έλληνες χωρικούς από τις αρχές του 20ου αιώνα, παρά μόνο από τους Ευζώνους μας, όμως το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα φρόντισε να το ξαναφέρει στο επίκεντρο του εορταστικού ενδιαφέροντος, καθώς το προτείνει στους φίλους του ως χριστουγεννιάτικο στολίδι.

Η πρόταση αυτή του μουσείου ξάφνιασε ευχάριστα τους επισκέπτες του οι οποίοι υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό ένα στολίδι που συνδέεται με τη ζωή στην ελληνική ύπαιθρο και την καθημερινότητα των λαών των Βαλκανίων.

Στολίδι με άποψη λοιπόν και όχι μόνο, αφού και τα άλλα χριστουγεννιάτικα δώρα του μουσείου έχουν ποιότητα άποψη και νοσταλγία!

Έτσι με τις επιλογές αυτές η μαγεία των Χριστουγέννων …ζωντανεύει στο πωλητήριο του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος!

Ξύλινα παιχνίδια, μοναδικά στολίδια, παραδοσιακές συνταγές των αγαπημένων μας χριστουγεννιάτικων γλυκών σε μια ατμόσφαιρα ξεχωριστά γιορτινή!

Στη μαγική και υπέροχα στολισμένη παλιά πόλη του Ναυπλίου σας περιμένουν όμορφες προτάσεις! Μη διστάσετε να τις γνωρίσετε στο Λαογραφικό Ίδρυμα που είναι πραγματικό στολίδι!

info

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ
ΒΑΣ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 1, ΝΑΥΠΛΙΟ, Τ.Κ. 21100
www.pli.gr
e-mail: pff@otenet.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ