ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Πλημμύρισε με παιδικές φωνές το στρατόπεδο (ΚΕΜΧ) Ναυπλίου με την παράσταση του Δον Πινέλο "Το γράμμα του Άι Βασίλη"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:57:00 μ.μ. | | |




















 Μία πραγματικά εξαιρετική θεατρική παράσταση παρουσίασαν οι υπεύθυνοι και οι μικροί μαθητές του Βρεφονηπιακού σταθμού Δον Πινέλο.
Η παράσταση "Το γράμμα του Άι Βασίλη" πραγματοποιήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2014, για πρώτη φορά στην αίθουσα του Αμφιθέατρου, στο Κέντρο Μηχανικού, στο στρατόπεδο Ναυπλίου.
Την παράσταση, που πραγματοποιηθηκε μετά από άδεια του διοικητή του ΚΕΜΧ, Σχη(ΜΧ) Ανδρέα Κορωνάκη, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι γονείς των μικρών παιδιών που φοιτούν στο ΔΟΝ ΠΙΝΕΛΟ.
Ο Άι Βασίλης , η γυναίκα του, οι νεραϊδούλες των Χριστουγέννων ,οι χιονούλες , τα νανάκια, το χριστουγεννιάτικο στολίδι, και ο μικρός τάρανδος Ρούντολφ, γέμισαν την σκηνή του αμφιθέατρου και καταχειροκροτήθηκαν για την πραγματικά ποιοτική προσπάθεια τους.
Στο τέλος της παράστασης οι υπεύθυνοι του σταθμού Έλενα και Ιωάννα Ιωαννίδη και ο Γιάννης Αντωνόπουλος μαζί με τους μικρούς πρωταγωνιστές, αφού ευχήθηκαν σε όλους χρόνια πολλά, μοίρασαν γλυκά και καραμέλες σε όλους, ενώ ακολούθησε τρελός χορός, με τους γονείς των μικρών παιδιών επί σκηνής.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ