ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έλεγχοι για αδήλωτη εργασία στα συσκευαστήρια της Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:29:00 μ.μ. |



























 Όπως αποκαλύψαμε πριν λίγες μέρες, ελέγχους διενεργεί η Επιθεώρηση Εργασίας σε συσκευαστήρια φρούτων της Αργολίδας. Οι έλεγχοι γίνονται για την πάταξη της αδήλωτης εργασίας και τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν σωρεία παραβάσεων στα ελεγχθέντα συσκευαστήρια. Μιλώντας για το θέμα ο πρόεδρος της ΕΑΣ Αργολίδας κ. Σπύρος Αντωνόπουλος, δήλωσε τα εξής:

«Οι έλεγχοι αφορούν τα συσκευαστήρια της περιοχής και γίνονται από το ΙΚΑ. Είναι κάθετη η θέση μας ότι θα πρέπει στα συσκευαστήρια - που εργάζονται και Έλληνες - να είναι όλα νόμιμα.
Όμως άλλο οι εργαζόμενοι στα συσκευαστήρια και άλλο οι εργάτες γης που ασχολούνται με τη συλλογή των φρούτων και εκεί δεν υπάρχουν νόμιμοι εργάτες. Αυτή την εποχή χρειαζόμαστε νόμιμους εργάτες για να γίνει η συγκομιδή. 

Πριν λίγες ημέρες είχαμε βγάλει ανακοίνωση και ζητούσαμε εταιρείες να αναλάβουν το έργο αυτό. Επικοινώνησαν μαζί μου κάποιες εταιρείες αλλά περισσότερο διερευνητικά για να δουν αν υπάρχει ενδιαφέρον. Δεν μπορώ να μιλήσω με νούμερα αλλά θα χρειαστούν σίγουρα αρκετοί νόμιμοι εργάτες για να μαζευτούν οι 500.000 τόνοι πορτοκαλιών της περιοχής μας».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ