ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Στο Άργος Ολυμπιονίκες για το «Ευ Αγωνίζεσθαι - Άννα Πολλάτου»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:12:00 μ.μ. | |




















 Συνεχίζεται το οδοιπορικό της σπουδαίας ομάδας της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας με προορισμό αυτή τη φορά την Αργολίδα, επιθυμώντας να συναντήσουν από κοντά μαθητές και εκπαιδευτικούς από σχολικές μονάδες του Άργους και του Ναυπλίου.

Η δυνατή ομάδα που απαρτίζει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ-ΆΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ" περιλαμβάνει δυνατά ονόματα του Ολυμπισμού, όπως Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές, ομοσπονδιακούς προπονητές, στελέχη Ολυμπιακής Παιδείας, στελέχη ανάπτυξης που διδάσκουν τις αξίες του Ολυμπισμού στα παιδιά μέσα από τον πιο παραστατικό τρόπο, τα Ολυμπιακά αγωνίσματα.
Στην υποδοχή της αποστολής στο παλιό Δημαρχείο της πόλης του Άργους το απογευμα της Πέμπτης 11 Δεκεμβρίου 2014 παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ. Ανδριανος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Α.Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ. Καμπόσος, ενώ επικεφαλής της αποστολής στο Άργος ήταν ο Ισίδωρος Κούβελος Πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας.
Το χάντμπολ εκπροσωπούν η Πρόεδρος της ΕΑΠ/ΟΧΕ και μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ κα Κυριακή Μπακουλοπούλου, ο επικεφαλής συντονιστής ανάπτυξης κ. Παναγιώτης Ιατρούδης, οι ομοσπονδιακοί προπονητές ανάπτυξης Νοτίου Ελλάδας κ.κ. Κώστας Κότσιρας, Δημήτρης Σκάρλος, Στέλιος Αλεπουδέας, Ηλίας Ζαπαρτίδης, Νίκος Πραγκαστής, καθώς και οι Ολυμπιονίκες του αθλήματος Γιώργος Ζαραβίνας και ο Νίκος Σαμαράς (παίκτες του Διομήδη) που κατέκτησε με την Εθνική Ανδρών την 6η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Επίσης παρευρέθηκε σύσσωμη η ομάδα του Διομήδη Άργους, πρωταθλήτρια Ελλάδος, αλλά και Κυπελλούχος Ευρώπης το 2012.
Το «Ευ Αγωνίζεσθαι – Άννα Πολλάτου» γνωρίζει μεγάλη αποδοχή από μικρούς και μεγάλους και ενθαρρύνει χιλιάδες μαθητές υπέρ του Αθλητισμού, των αρχών του «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ», του «Φιλάθλου Πνεύματος» και της εξωσχολικής φυσικής αγωγής.
Σημείο συνάντησης όλων για την υλοποίηση της 18ης Αθλητικής Ημερίδας «Ευ Αγωνίζεσθαι – Άννα Πολλάτου», είναι το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άργους, την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014, στις 9:00 π.μ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ