ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Πλούσιο θέαμα στο ματς του Πανασιναϊκού με τον Ατρόμητο Παναριτίου 2-3

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:57:00 π.μ. | | |
 Εντυπωσιακό ματς διεξήχθη στο γήπεδο του Δρεπάνου, με 5 γκολ, ανατροπές αλλά και αποβολές..
Ξεκινώντας το παιχνίδι οι δύο αντίπαλοι ήταν προσεκτικοί και απέφευγαν τα ρίσκα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι δύο πρώτες φάσεις του αγώνα (μία για κάθε ομάδα), να γίνουν από κόρνερ.

Στο 19' ο Πίτρης εκτελεί το κόρνερ από αριστερά και βρίσκει τον Καλυβά έξω απο τη περιοχή, ο οποίος πιάνει μονοκόμματο δυνατό δεξί σουτ το οποίο φεύγει αρκετά άουτ.

Στο 27' ο Τέρρυ Κοζανάς εκτελεί με τη σειρά του κόρνερ απο τη δεξιά πλευρά και βρίσκει τον Διαμαντή μέσα στη περιοχή, αυτός πιάνει τη κεφαλιά απο θέση που σπανίως αστοχεί, αλλά η μπάλα φεύγει μόλις άουτ απο το οριζόντιο δοκάρι του Πλατή. 

Η επόμενη φάση γίνεται στο 42', ο πολύ καλός όσο αγωνίστηκε Κόζανας δέχεται τη πάσα του Διαμαντή σε θέση έξω δεξιά όπως επιτίθεται η ΑΣΙΝΗ, αποφεύγει τον Γκολέμη και ο Μπούνος τον ανατρέπει 5-6 μέτρα έξω απο τη περιοχή. Ο συνήθης εκτελεστής αυτών των φάσεων Μπάρδης με άπιαστο σούτ στο Γ ανοίγει το σκόρ. Αυτό ήταν και το σκόρ του ημιχρόνου.

Μπαίνοντας στο Β' ημίχρονο ο Ατρόμητος όντας πίσω στο σκόρ ξεκίνησε καλύτερα και αποτέλεσμα αυτού ήταν να δημιουργήσει τη πρώτη καλή φάση με τον Κριστάκι στο 48', όταν παίρνοντας τη πάσα του Τσαλαφού στο κέντρο, προχώρησε μερικά μέτρα και έπιασε δυνατό δεξί σούτ απο τα 25 μέτρα αλλά ο Τσακάλης κάνει εκπληκτική επέμβαση στο αριστερό ''Γ'' της εστίας του. 

Στο 52' ο Έβερετ εκτελεί φάουλ έξω απο τη περιοχή και βρίσκει τον Μπεξή σε καλή θέση αλλά η προβολή του τελευταίου δεν είναι δυνατή και ο Τσακάλης σε σωστή θέση μπλοκάρει τη μπάλα. Τελικά η ισοφάριση θα έρθει στο 57' απο μία άτυχη στιγμή για τον Καββεζό. Ο Πέτρος Τσάκαλης πασάρει στο ύψος της περιοχής στον Δημήτρης Καβεζός ο οποίος για κακή του τύχη στη προσπαθειά του να του επιστρέψει τη μπάλα ''κολλάει'' το πόδι του στο χόρτο και η μπάλα στρώνεται στο πόδι του Μπεξή ο οποίος μόνος προ κενής εστίας την προωθεί στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Στο 67' ο Πίτρης πασάρει στο κέντρο στον Κριστάκι, αυτός διανύει 7-8 μέτρα ανενόχλητος (!!) και πιάνει άλλο ένα πολύ δυνατό δεξί σούτ και πάλι στο αριστερό ''Γ'' της εστίας του Τσακάλη που αυτή τη φορά δεν μπορεσε να αποκρούσει, και γίνεται το 1-2.

Στο 78' ο Μπάρδης παίρνει τη πάσα του Σαρακινιώτη και με αριστοτεχνική μπαλιά 30 μέτρων βρίσκει τον Γιώργο Παπαδημητρίου σε θέση έξω δεξιά, αυτός την παίρνει και προλαβαίνει τον Συντρίκο που έχει σπεύσει να μαρκάρει, και σεντράρει στον επερχόμενο Αντώνης Τόπαλι ο οποίος απο κοντά ισοφαρίζει σε 2-2. Στο 89' ο Ατρόμητος κερδίζει φάουλ 6-7 μέτρα έξω απο την περιοχή, ο Πίτρης εκτελεί με το αριστερό πολύ δυνατά αλλά Τσακάλης πραγματοποιεί νέα εκπληκτική επέμβαση και πάλι στο αριστερό ''Γ'' της εστίας του!!! Κι ενώ όλα έδειχναν πως το μάτς θα λήξει έτσι ήρθε η φάση του 91'. Κόρνερ του Πίτρη απο την αριστερή πλευρά, απίστευτη ολιγωρία ολόκληρης της ομάδας στα μαρκαρίσματα και ο Κριστάκι ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ απο τη μικρή περιοχή με κεφαλιά γράφει το 2-3.
Στο 95' γίνεται η τελευταία φάση του μάτς. Ο Μπάρδης απο αριστερά σεντράρει στη μικρή περιοχή στον προωθημένο Χάρις Σταυρόπουλος, ο τελευταίος πιάνει τη κεφαλιά αλλα η μπάλα πηγαίνει πολύ κοντά στον Πλατή που αποκρούει δύσκολα.

Απο τον Ατρόμητο καλύτεροι ήταν οι Παναγιώτης Συντρίγκος, Κριστάκι, Έβερετ, Κώστας Καλύβας και Μπούνος.

Απο τον ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟ ξεχώρισαν οι Μπάρδης, 'Δημήτρης Σαρακινιώτης, Τσακάλης και Κόζανας.
Η διαιτησία για τέτοιο μάτς ήταν κατώτερη των περιστάσεων. Ο ξεχασμένος Μακρής ξαφνικά απο το πουθενά βρίσκεται να διαιτητεύει ένα υποτίθεται ''αξιολογημένο'' παιχνίδι. Φανερά εκτός κλίματος, σφύριζε ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ κάθε 10 δευτερόλεπτα εκνευρίζοντας τους παίκτες και των δύο ομάδων. ΧΑΛΑΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ...

Ο βοηθός του Βασιλόπουλος ήταν ο πιο φοβισμένος επόπτης που έχω δεί ποτέ σε γήπεδο. Ούτε σε ντέρμπι Πάοκ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να έπαιζε!! Η μόνη που διασώθηκε απο αυτή την κακή διαιτησία ήταν η Β' βοηθός Τσιλογιάνη η οποία ήταν άψογη.

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων δεν θεωρώ ότι η διατησία διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα...αλλά ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ (ως απόροια του εκνευρισμού) ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΡΑΓΕ;;;;;;;;;;;;;;; 

Πραγματικά ελπίζουμε οι πολύ καλές διαιτησίες του Α' γύρου να συνεχιστούν και στο υπόλοιπο του Πρωταθλήματος, ειδικά τώρα που οι βαθμοί μετρούν ακόμα πιο πολύ και ενδεχομένως να αγχώνονται κάποιοι............

Ευχόμαστε οι πρόσφατες αλλαγές στο χώρο της διατησίας να έγιναν με αποκλειστικό γνώμονα το καλό του ποδοσφαίρου..

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ