ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Εσείς δεν υπογράψατε ακόμα για το νέο κόμμα του Γιωργάκη;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:35:00 π.μ. |


















 Είναι νέος, άφθαρτος, δεν έχει ξανά δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην διακυβέρνηση της χώρας, ούτε χαρτοφυλάκιο δεν έχει πάρει ο άνθρωπος. Υπουργείο.....; ποιο υπουργείο άνθρωπέ μου, τώρα απογαλακτίστηκε το παιδί πότε να προλάβει, δεν είμαστε καλά λέμε!!!!

Να βάλουμε όλοι από μία τζίφρα να του δώσουμε αέρα νίκης του παιδιού να μπει στην βουλή, για να μην μπει αυτός ο αντιπαθητικός ο Βαγγέλας.

Τώρα για αυτές τις κακοήθειες που ακούγονται, για την φράση "λεφτά υπάρχουν", για κηπουρούς, για ΔΝΤ, Κάννες και άλλες ανακρίβειες, μάλλον πρέπει να αναζητηθούν στην σφαίρα της λογοτεχνίας του φανταστικού, γιαυτό και αν προσέξατε στις πρώτες σειρές φιγουράριζαν οι εκπρόσωποι του συγκεκριμένου είδους.

Ο Τζον Ρόναλντ Ρούελ Τόλκιν ήταν εκεί μαζί με τους ήρωες της Μέσης Γης, όπως οι Νίκος Σηφουνάκης, Χρήστος Αηδόνης, η λάτρης του είδους  Έλσα Παπαδημητρίου, ο Μιχάλης Καρχιμάκης, o Φίλλιπος Πετσάλνικος, o Δημήτρης Ρέππας, ο Θάνος Μωραίτης,, ο Γρηγόρης Νιώτης, ο Γιάννης Διαμαντίδης, η Ροδούλα Ζήση ο Ανδρέας Φούρας, ο Νικος Γαλανός , ο Μανώλης Στρατακης, ο Νίκος Σκουλάς, η Μαριλένα Κοππά, η Ευαγγελία Ταμπάζη, ο Χρήστος Μαγκούφης.....

Το έργο τώρα αρχίζει...και πάει για όσκαρ ερμηνείας πρώτου ρόλου. Σβήστε τα φώτα της αίθουσας και απολαύστε την υπέρ παραγωγή.

Υποσημείωση: Κατά την διάρκεια του έργου, επιφωνήματα τύπου Μπέεεεεε και άλλες αηδίες, σας παρακαλούμε από μέσα σας, θα μας πάρουνε χαμπάρι οι πρωταγωνιστές!!!!

Γ.Ρ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ