ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Στην τελική ευθεία οι Προκριματικοί του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χάντμπολ 2015 στη Νέα Κίο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:55:00 π.μ. | | |
 Αρχίζει σήμερα, Παρασκευή, το δεύτερο και τελικό στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής Νέων στην Αργολίδα ενόψει των Προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2015 στη Νέα Κίο (9-11 Ιανουαρίου).
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας Στέλιος Σεϊρεκίδης κάλεσε τους παρακάτω αθλητές: Μπουκοβίνας (Π.Α.Ο.Κ),Μιχαηλίδης, Δομπρής (Φίλιππος Βέροιας), Χατζηβακαλέλης, Σεϊρεκίδης (Φοίβος Συκεών), Δέσπος, Καφαντάρης (Χ.Α.Ν.Θ), Παπαδόπουλος (Δράμα 86), Βλαχοθανάσης, Μυλωνάς, Αντωνιάδης (Αναγέννηση Βύρωνα), Κεδέρης (ΙΕΚ ΞΥΝΗ Δικέας), Κρεμαστιώτης, Σπέντζος, Πασσιάς (Διομήδης Άργους), Μπάγιος, Αραπακόπουλος, Ζιβούλοβιτς (ΑΣΕ Δούκα), Χερουβείμ (Ποσειδών Λουτρακίου), Σάββας (Eintracht Γερμανία), Ιωάννου (Γαλλία).

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου, από τις 9 έως και τις 11 Ιανουαρίου, θα διεκδικήσει η Εθνική Νέων την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Αντίπαλοί της στους προκριματικούς αγώνες οι Νήσοι Φερόε και η Σερβία.

Στην Εθνική Νέων συμμετέχουν και οι αθλητές του Διομήδη Άργους Νίκος Πασσιάς, Λευτέρης Κρεμαστιώτης και Βαγγέλης Σπέντζος.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
Παρασκευή 9/1 (19.00): Ελλάδα - Νήσοι Φερόε
Σάββατο 10/1 (19.00): Σερβία - Νήσοι Φερόε
Κυριακή 11/1 (12.00): Ελλάδα - Σερβία

Την διοργάνωση των προκριματικών αγώνων έχει αναλάβει η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Πελοποννήσου (Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας), τον Δήμο Άργους - Μυκηνών και τον Διομήδη Άργους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ