ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Διδασκάλου: Με το νέο ηλεκτρονικό σύστημα της Τ.τ.Ε. η πρόσθετη χρηματοδότηση 750.000 ευρώ στους σεισμόπληκτους της Ηλείας

 

 Στους τραπεζικούς λογαριασμούς των 105 δικαιούχων - πληγέντων από το σεισμό του Ιουνίου του 2008, του νομού Ηλείας, θα κατατεθεί, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, το ποσό των 750.000 ευρώ της πρόσθετης δωρεάν κρατικής αρωγής, που εξασφαλίστηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2014, ύστερα από συνεχείς και συντονισμένες προσπάθειες του Γενικού Γραμματέα Γιώργου Διδασκάλου προς τα αρμόδια Υπουργεία.

Oι πληρωμές θα γίνουν σύμφωνα με το νέο ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών της Τράπεζας της Ελλάδος, που ισχύει από 1ης Ιανουαρίου 2015.

Για το λόγο αυτό, το Τ.Α.Π. Ηλείας, από τις επόμενες ημέρες, θα αρχίσει να καλεί τηλεφωνικά όλους τους δικαιούχους, προκειμένου να προσκομίσουν βεβαίωση της Τράπεζας, που επιθυμούν να γίνει η κατάθεση της δωρεάν κρατικής αρωγής, που να φαίνεται ότι έχουν ενεργό λογαριασμό με πρώτο όνομα τον σεισμόπληκτο, όπου και θα αναφέρεται και το σχετικό ΙΒΑΝ.

Φανερά ικανοποιημένος, μετά την έγκριση και την εκταμίευση της πρόσθετης χρηματοδότησης των 750.000 ευρώ, για τους σεισμόπληκτους της Ηλείας, ο κ. Διδασκάλου ανέφερε:

«Μας δίνει ιδιαίτερη χαρά που η καταβολή της δωρεάν κρατικής αρωγής στους δικαιούχους σεισμόπληκτους ολοκληρώνεται έγκαιρα, όπως είχαμε υποσχεθεί.

Κάναμε ότι ήταν δυνατόν και δουλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις, όχι μόνο να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, αλλά να υπερβούμε και αυτά που είχαμε υποσχεθεί, εξασφαλίζοντας πρόσθετη πίστωση 2,4 εκατ. ευρώ, που ολοκληρώνεται με την εκταμίευση των 750.000 ευρώ για τους δικαιούχους της Ηλείας.

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση και γενικότερα η σύγχρονη Δημόσια Διοίκηση που με κόπο οικοδομούμε, καθημερινά, δίνει τη μάχη προκειμένου να είναι πιο κοντά στον πολίτη και να ανταποκρίνεται ταχύτερα και αποτελεσματικότερα στις πραγματικές ανάγκες του».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ