ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Κωστούρος για τα πυρηνελαιουργεία: Ο κόμπος έφτασε στο χτένι...φτάνει πιά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:32:00 π.μ. | | | |




















  Έξαλλος ο Δήμαρχος Ναυπλιέων παρενέβη προσωπικά σήμερα το πρωί στις διοικήσεις των πυρηνελαιουργείων που λειτουργούν στη παραλιακή οδό Ναυπλίου Νέας Κίου και όπως μάθαμε τους έκανε γνωστό πως η περίοδος ανοχής τελείωσε και θα πρέπει να συμμορφωθούν καθώς το πρόβλημα που δημιουργούν στην περιοχή γενικότερα άλλα και στην πόλη του Ναυπλίου, με την ανεξέλεγκτη λειτουργία τους είναι πολύ μεγάλο.
Αποπνικτική και σήμερα το πρωί η ατμόσφαιρα στην πόλη του Ναυπλίου από την κάπνα των πυρηνελαιουργείων τα οποία από το πρωί λειτουργούσαν, προκαλώντας στην κυριολεξία, ασφυξία σε χιλιάδες κατοίκους των χωριών της περιοχής.
Η βρώμα και η κάπνα που φτάνει στο Ναύπλιο, όταν ο άνεμος το ευνοεί, έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των κατοίκων για την επίπτωση που έχει στην υγεία τους, αλλά και μεγάλο πλήγμα στον τουρισμό της περιοχής.
Οι κάτοικοι δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο αυτή την κατάσταση, ο κόμπος έφτασε στο χτένι, θα κινηθούμε με όλα τα μέσα που έχουμε για να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση, φαίνεται να μετέφερε προς τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων ο κ. Κωστούρος, ενώ οι αιχμές προς όλους τους αρμόδιους φορείς ήταν σαφείς με τον Δήμαρχο να κάνει λόγο για «κάποιους που παίζουν με την υγεία των πολιτών».
Κάναμε υπομονή για να διευκολυνθούν και οι ελαιοπαραγωγοί της περιοχής αλλά δεν μπορούμε να παίζουμε με την υγεία των πολιτών,  θα πρέπει αυτό να σταματήσει άμεσα, τόνισε προς τους επιχειρηματίες, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ