ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Έκοψε την πίτα για το νέο έτος η Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:29:00 π.μ. | |















Την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 η Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Αργολίδας μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, έκοψε την πίτα για το νέο έτος. Η εκδήλωση έγινε στην Παιδική και Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους Μυκηνών, που μας παραχώρησε η Υπεύθυνη για τη Βιβλιοθήκη κ. Σιδέρη Ελένη, την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

Αρκετοί γονείς - μαμάδες και μπαμπάδες - με τα παιδιά τους, μέλλουσες και υποψήφιες μητέρες, παραβρέθηκαν στην πρώτη μας συνάντηση για φέτος που έγινε σε κλίμα γιορτινά φιλικό, ζεστό και διασκεδαστικό. Στην επόμενη συνάντηση της Ομάδας θα προβληθεί η δεύτερη ταινία των δημιουργών του ντοκιμαντέρ “Freedom For Birth One World Birth”, Toni Harman και Alex Wakeford, με τίτλο “Microbirth” .
Η πρεμιέρα της ταινίας στην Ελλάδα και σε ταυτόχρονη προβολή με δεκάδες χώρες του πλανήτη και πολλές περιοχές της Ελλάδας, έγινε στις 20 Σεπτεμβρίου 2014 από το Ελληνικό Δίκτυο Σεβασμού στη γέννα ENCA Hellas.
Ο τρόπος που γεννάμε έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία 30 χρόνια. Κορυφαίοι επιστήμονες προειδοποιούν ότι οι αλλαγές αυτές μπορεί να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία των παιδιών μας. Τα μυστικά του τοκετού φωτίζονται στο MICROBIRTH, ένα νέο, μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ, που βλέπει τη γέννηση με έναν εντελώς νέο τρόπο, μέσα από το φακό ενός μικροσκοπίου. Ερευνώντας τις τελευταίες επιστημονικές έρευνες, η ταινία αποκαλύπτει το πώς ο τρόπος που γεννάμε έχει αντίκτυπο στη διά βίου υγεία των παιδιών μας.
Για την ημέρα, την ώρα και το χώρο προβολής της ταινίας MICROBIRTH, θα σας ενημερώσουμε σε επόμενο δελτίο μας.

Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Η υπεύθυνη της ομάδας Υποστήριξης και Μητρικού Θηλασμού Αργολίδας
Μαρία Σκλιάμη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ