ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Αναμονή λόγω εκλογών των υποψηφίων για τις εγκριθείσες εποχικές θέσεις εργασίας στου Δήμους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:31:00 μ.μ. | | | |




















 Σε 64 ανέρχονται οι τελευταίες θέσεις εποχικού προσωπικού που πρόλαβε να εγκρίνει το ΑΣΕΠ έως και τις 2 Ιανουαρίου, πριν την προκήρυξη των εκλογών. Το νέο προσωπικό αφορά κυρίως Δήμους, ενώ επτά θέσεις προστίθενται στις ήδη 135 της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ.

Ειδικότερα, οι νέες εγκρίσεις αφορούν τον Δήμο Τυρνάβου, όπου εγκρίθηκαν 22 θέσεις, το Δήμο Κοζάνης με δύο, και τους Δήμους Κω, Ψαρών και Οιχαλίας, όπου κατανέμεται από μία θέση. Τέσσερις θέσεις αντιστοιχούν στον ΔΟΚΜΕΠΑ Παπάγου-Χολαργού, 15 στον ΟΚΟΙΠΑ Αμαρουσίου και πέντε στη Μονομετοχική ΑΕ του Δήμου Καστοριάς «Μακεδνός».

Για το Περιφερειακό Φυτώριο Νοτίου Αιγαίου ΑΕ εγκρίθηκαν έξι θέσεις. Η πλειονότητα των φορέων επιθυμεί να καλύψει θέσεις για τη μέριμνα ανηλίκων, όπως βοηθούς βρεφονηπιοκόμους, βρεφοκόμους και παιδιάτρους, ενώ προσφέρονται και θέσεις βοηθητικού και τεχνικού προσωπικού, όπως εργατών καθαριότητας, οδηγών, χειριστών μηχανημάτων, συνοδών απορριμματοφόρων, ηλεκτροσυγκολλητών και ηλεκτρολόγων.

Στο μεταξύ, αμέσως μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης που θα προκύψει στις 25 Ιανουαρίου, θα επανεκκινήσουν οι διαδικασίες πρόσληψης 146 εποχικά εργαζομένων σε Δήμους της Αττικής και της περιφέρειας, όπως Πύλου-Νέστορος, Ξάνθης, Γρεβενών, Καλαμπάκας, Καλαμαριάς, Πολυγύρου, Ανθεμούντα, Κιλκίς, Λαυρεωτικής, Λαμιέων, Ιεράπετρας, Ναυπλιέων, Αργους-Μυκηνών, Ρόδου, Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας, Κω και Θήβας.

Το ίδιο ισχύει και για τις λοιπές 135 θέσεις στη ΔΕΗ και τον ΔΕΔΔΗΕ, οι οποίες αφορούν, μεταξύ άλλων, τις ειδικότητες Μηχανοτεχνιτών ΜΕΚ, Ηλεκτροτεχνιτών Σταθμών και Υποσταθμών, Υπαλλήλων Γραφείου, Ηλεκτρολόγων και Μηχανολόγων ΤΕ, Χειριστών Μηχανημάτων και Μηχανοτεχνιτών Αυτοκινήτων. Επίσης, θα συνεχιστεί η υποβολή αιτήσεων στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) για την πρόσληψη 189 ιατρών και νοσηλευτών -81 και 104 θέσεις ανά ειδικότητα- στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) και στα Προαναχωρησιακά Κέντρα Κράτησης Μεταναστών στον Εβρο, την Κορινθία, τη Δράμα και την Ξάνθη.

50 προσλήψεις για τις εκλογές

Ολοκληρώθηκαν ήδη οι μόνες προσλήψεις που θα γίνονταν με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου. Το υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε και προσέλαβε ήδη 50 Εργάτες Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης για τις ανάγκες διενέργειας των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου. Η δαπάνη για την κάλυψη των θέσεων ανέρχεται στα 180.000 ευρώ και επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του υπουργείου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ