Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

Στον Δήμο Ερμιονίδας περιόδευσε ο Κώστας Δημούλης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:11:00 μ.μ. | | |
 Αν και μέρα ξεκούρασης η Κυριακή, ο Κώστας Δημούλης δεν θα μπορούσε να την αφήσει ανεκμετάλλευτη. Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συνοδευόμενος από υποστηρικτές περιόδευσε στον Δήμο Ερμιονίδας και συγκεκριμένα στο Κρανίδι, στην Ερμιόνηκαι στα χωριά Πόρτο Χέλι, Δίδυμα, Θερμησία, Λουκαϊτι και Ηλιόκαστρο.


Επισκέφτηκε κεντρικά σημεία και μαγαζιά και συνομίλησε με περαστικούς και θαμώνες. Έκανε πολλές ενδιαφέρουσες συζητήσεις με ανθρώπους που ζουν την εκεί καθημερινότητα και μπόρεσαν να του μεταφέρουν τα προβλήματα του τόπου τους καλυτέρα από μια εφημερίδα. Συνάντησε ανθρώπους πολλών και διαφορετικών απόψεων, κάτι το οποίο τον βοήθησε σε μεγάλο βαθμό, ώστε να είναι σε θέση να διαμορφώσει μια σφαιρική εικόνα του τόπου, των προβλημάτων και των αναγκών του.

Το μεγάλο και γνωστό πρόβλημα της Ερμιόνης στον τομέα της καθαριότητας δεν έμεινε απαρατήρητο στον κ.Δημούλη, ο οποίος φρόντισε να ενημερωθεί σχετικά με αυτό από τους κατοίκους. Προέτρεψε τους παρευρισκόμενους να τον εμπιστευτούν στις επερχόμενες εκλογές και ο ίδιος όντας ένθερμος λάτρης της Αργολίδαςυποσχέθηκεότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου να λύσει το πρόβλημα των σκουπιδιών και να γίνει και πάλι το μέρος θελκτικό στους τουρίστες.

Τα μέρη στα οποίαπαραβρέθηκε διαφέρουν από τα αρχικώς ανακοινωθέντα,αλλά όπως δήλωσε ο ίδιος : << Όταν θέλεις να κάνεις νέους φίλους, δεν μπορείς να βάζεις σε προτεραιότητα ένα αυστηρά τυπικό πρόγραμμα.>>
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ