ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Τσίπρας: Η χώρα δεν μπορεί να βγει από την κρίση αν δεν στηριχτούν οι αγρότες και οι άνθρωποι του μόχθου


















 Ο κ. Τσίπρας ,επεσήμανε πως ήρθε η ώρα να στηρίξουμε τον τόπο ώστε να βγούμε από την κρίση, σημειώνοντας ότι η χώρα δεν μπορεί να βγει από την κρίση αν δεν στηριχτεί η πρωτογενής παραγωγή και οι άνθρωποι του μόχθου.

Δεσμεύτηκε ,ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ γιατί φορολογεί το μέσο παραγωγής του αγρότη. Θα ορίσει αφορολόγητο στους αγρότες τα 12.000 ευρώ και θα ρυθμίσει τα κόκκινα δάνεια, ώστε να πάψουν, όπως είπε, οι αγρότες να κινδυνεύουν να χάσουν τα χωράφια και τα σπίτια τους.
Υπογράμμισε ότι οι φοβέρες του κ. Σαμαρά δεν πιάνουν, γιατί ο λαός γνωρίζει πως αν συνεχιστεί η πολιτική των μνημονίων η Ελλάδα θα γίνει χώρα αποικία, χωρίς παραγωγή, χωρίς αγρότες και χωρίς μέλλον.

Επεσήμανε πως η Ευρώπη βρίσκεται σ' ένα κρίσιμο σταυροδρόμι κι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι χαρακτηριστικό δείγμα της Ευρώπης που αλλάζει. Σε ερώτηση που δέχτηκε για κούρεμα του Ελληνικού χρέους ανέφερε ότι, «το κούρεμα του χρέους είναι απαραίτητο να γίνει για να υπάρχει βιώσιμη εξέλιξη και προοπτική για όλη την Ευρώπη. Είναι μια αναπόφευκτη εξέλιξη». Προσθέτοντας πως, «το κρίσιμο ζήτημα είναι αν θα γίνει με νέα μέτρα αποτυχημένης λιτότητας, ή με μέτρα αναπτυξιακής προοπτικής». Αυτό είπε διακυβεύεται στις 25 Γενάρη κι όσον αφορά το μνημόνιο, δεν θα το καταργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο λαός το βράδυ των εκλογών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ