ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Ελλάδα - Νήσοι Φερόε σήμερα στην Νέα Κίο για τα προκριματικά του παγκόσμιου Πρωτάθληματος Χάντμπολ της Βραζιλίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:46:00 π.μ. | | | |

















 Στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου ξεκινάει σήμερα και για το επόμενο το διήμερο 09-11/01 να διεκδικήσει η Εθνική Νέων την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βραζιλίας το 2015. Αντίπαλοί της Εθνικής μας ομάδας στον 8ο προκριματικό όμιλο είναι τα Νησιά Φερόε και η Σερβία και μόνο η πρώτη ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση.

Στη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε χθες (08/01) στο νέο Δημαρχείο Άργους- Μυκηνών, το «παρών» μεταξύ άλλων έδωσαν οι Κώστας Βλαχοσπύρος, Στέλιος Σεϊρεκίδης και Πέτρος Μπουκοβίνας.

Ο τερματοφύλακας και αρχηγός της εθνική νέων, Πέτρος Μπουκοβίνας σημείωσε: «Από την πλευρά των παικτών θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Τοπική αυτοδιοίκηση για την φιλοξενία. Θέλουμε και καλούμε τον κόσμο στο γήπεδο και είμαστε σίγουροι ότι θα μας συμπαρασταθεί και θα ενισχύσει τις προσπάθειες μας. Βρισκόμαστε σε έναν τόπο που έχει αγκαλιάσει το άθλημα και θέλουμε να τους ευχαριστούμε με την εμφάνιση μας και να βάλουμε τα δυνατά μας για την πρόκριση. Έχουμε δουλέψει και κάνει μία σκληρή προετοιμασία και πιστεύουμε ότι αυτό θα φανεί στο γήπεδο σε αυτούς τους δύο τελικούς».

Από την πλευρά του ο ομοσπονδιακός προπονητής των νέων ανδρών, Στέλιος Σεϊρεκίδης επεσήμανε: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύο πολύ καλές ομάδες. Τα Νησιά Φερόε έχουμε μια αξιόλογη ομάδα που χρειάζεται προσοχή και η Σερβία έχει μία μεγάλη δυναμική, προερχόμενη από μία παραδοσιακή σχολή του αθλήματος. Πήρε μέρος στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και διαθέτει μεγάλη εμπειρία. Και εμείς όμως από την πλευρά μας έχουμε την δική μας δυναμική και θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας για την πρόκριση».

Τέλος, ο πρόεδρος του Διομήδη Άργους, Κώστας Βλαχοσπύρος τόνισε: «Με μεγάλη χαρά κληθήκαμε από τον Δήμο και την Περιφέρεια να συμμετάσχουμε ως συνδιοργανωτές σε αυτό το τουρνουά και συνδράμουμε και εμείς με όποιες δυνάμεις έχουμε στην άρτια διεξαγωγή των αγώνων. Θέλω να καλέσω όλο τον κόσμο της Αργολίδας να δώσει ώθηση στα παιδιά μας προκειμένου να πετύχουν την πολυπόθητη πρόκριση στα τελικά της Βραζιλίας».

Την διοργάνωση έχει αναλάβει η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ) με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Πελοποννήσου (Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας), τον Δήμο Άργους - Μυκηνών και τον ΑΟ Διομήδη Άργους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους.
Το πρόγραμμα των αγώνων:
Παρασκευή 9/1, 19.00: Ελλάδα - Νήσοι Φερόε
Σάββατο 10/1, 19.00: Σερβία - Νήσοι Φερόε
Κυριακή 11/1, 12.00: Ελλάδα – Σερβία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ