ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Τρία ντέρμπι για τον Διομήδη μέσα στον Ιανουάριο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:25:00 μ.μ. | | |















Μετά τις διακοπές των γιορτών και τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, η νέα χρονιά και ο Ιανουάριος έρχεται με 3 αγώνες - φωτιά για τους Λύκους.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 17 Ιανουαρίου στις 18.00, ο Διομήδης αντιμετωπίζει την Χ.Α.Ν.Θ. στη Θεσσαλονίκη για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος και τέσσερις ημέρες μετά, την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου στις 19.00 στο Λουτράκι, βρίσκει αντιμέτωπο τον Ποσειδώνα, για τους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας. Τα ντέρμπυ του Ιανουαρίου κλείνουν με τον μεγάλο αγώνα της Τετάρτης 28 Ιανουαρίου, στις 18.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου, για την 14η αγωνιστική, με αντίπαλο τον πολύ δυνατό φέτος Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος είναι εκ των βασικών διεκδικητών του Πρωταθλήματος.

Στις τάξεις της ομάδας μας οι μηχανές ήδη έχουν ξεκινήσει με εντατικές προπονήσεις και όλοι ζουν στο ρυθμό των τριών αυτών μεγάλων αγώνων. Οι διεθνείς επέστρεψαν και ενσωματώθηκαν στην ομάδα, οι νέοι μας άφησαν πίσω τους τον άδικο αποκλεισμό τους από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και έχουν ανασυνταχθεί σωματικά και ψυχικά και όλοι βρίσκονται σε άριστο επίπεδο ετοιμότητας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ