ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Ο Κώστας Δημούλης υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας με την Νέα Δημοκρατία


Φίλες και Φίλοι,

Είναι μεγάλη η τιμή για μένα η πρόσκληση – πρόκληση που μου έγινε από την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τον Αντώνη Σαμαρά, για να συμμετέχω σ’αυτές τις εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής Αργολίδος.

Γεννήθηκα το 1954 στο Ναύπλιο, όπου μεγάλωσα και ζω έως σήμερα. Έχω αρκαδικές ρίζες, είμαι παντρεμένος με την Αγγελική (Γκέλυ) Ραφαηλίδη και έχω τρία παιδιά, τη Μαρία, (πτυχιούχος Διεθνολόγος με μεταπτυχιακό στα ανθρώπινα δικαιώματα),την Αλεξάνδρα,(πτυχιούχος Βρεφονηπιοκομίας και φοιτήτρια Διακόσμησης εσωτερικών χώρων) και το Χρήστο,(τελειόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών).Διατηρώ μια επιτυχημένη επιχείρηση μαζί με την συζυγό μου στο Ναύπλιο από το 1983. Είμαι λάτρης της Αργολίδας για την ιστορία της σε βάθος χρόνου, για τα μοναδικά της αξιοθέατα και πιστεύω στην δυνατότητα ανάδειξής της.

Δεν πολιτεύομαι για να γίνω πολιτικός καριέρας, πολιτευομαι για ενα καλυτερο αυριο.Σαν επιχειρηματίας γνωρίζω τα προβλήματα των επιχειρήσεων και της καθημερινής επιβίωσης των οικογενειών και αυτό μου δίνει το θάρρος να παλέψω για τα προβλήματα του νομού μας,της χώρας μας. Η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να βρει τον δρόμο της με αργά αλλά σταθερά βήματα!

Ζητώ να με στηρίξετε στον αγώνα μου για μια αξιοπρεπή και δυνατή παρουσία. Μετά από τόσες θυσίες δεν πρέπει να γυρίσουμε στην αβεβαιότητα.

Στην καθημερινότητα μαζί σας!

ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ