ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας: Θα αγωνιστούμε για να ξαναχτίσουμε την πατρίδα μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:44:00 μ.μ. | | |





















 Ο ελληνικός λαός έγραψε ιστορία, η ελπίδα έγραψε ιστορία. Ο κυρίαρχος ελληνικός λαός έδωσε καθαρή, ισχυρή, αδιαμφισβήτητη εντολή. Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα. Η Ελλάδα αφήνει πίσω της τη λιτότητα της καταστροφής, αφήνει πίσω της τον φόβο και τον αυταρχισμό. Αφήνει πίσω της μια πενταετία ταπείνωσης και οδύνης. Και η Ελλάδα προχωράει με αισιοδοξία, με ελπίδα, με αξιοπρέπεια, με βήματα σταθερά σε μια Ευρώπη που αλλάζει.

Έχουμε πλήρη επίγνωση ότι ο ελληνικός λαός δεν μας δίνει λευκή επιταγή, αλλά μας δίνει εντολή εθνικής αναγέννησης και αποκατάστασης της κοινωνικής συνοχής στην πατρίδα μας. Θα αξιοποιήσουμε την εμπιστοσύνη του. Θα αγωνιστούμε για να ξαναχτίσουμε την πατρίδα μας σε νέες σταθερές και δίκαιες βάσεις δικαιοσύνης και προκοπής.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό μας για τον ωραίο προεκλογικό αγώνα που δόθηκε συλλογικά , τα μέλη και τους φίλους του κόμματος που βοήθησαν με όλες τις δυνάμεις τους την κοινή μας προσπάθεια .

Κυρίως όμως θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πολίτες της Αργολίδας που μας έδωσαν και στο νομό μας ένα μεγάλο ποσοστό που συνέβαλε στην ιστορική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ . Τους διαβεβαιώνουμε ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους .

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ