ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Κ.Α.Π.Η του Δ. Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:47:00 μ.μ. | | | |




















  Την πρωτοχρονιάτικη πίτα, τηρώντας το πατροπαράδοτο έθιμο έκοψε το Κ.Α.Π.Η του Δ. Άργους Μυκηνών την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου στη κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεών του.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ του ΝΠΔΔ και η Υπεύθυνη Κα Μαίρη Μέρη υποδέχτηκαν και ευχαρίστησαν τα Μέλη και τους καλεσμένους για τη συμμετοχή τους στη κοπή της πίτας. Αντάλλαξαν ευχές για ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό Νέο έτος με υγεία και οικογενειακή ευημερία.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν  Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κ.Κ Νεκτάριος ο οποίος τέλεσε τον αγιασμό και στη συνέχεια έκοψε τη πίτα δίνοντας πατρικές ευχές για υγεία και καλή χρονιά, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Ιωάννης Ανδριανός, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κος Δ. Κοδέλλας, ο αιδεσιμότατος Πατέρας Δημοσθένης Γάτσιος , ο Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Κουκουβές Αντώνης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και Μέλη του ΔΣ του ΝΠΔΔ Δελής Νίκος, Δούρος Παναγιώτης, Τζαβέλας Ευάγγελος, εκπρόσωποι Πολιτιστικών φορέων της Πόλης μας.
Η εκδήλωση έκλεισε με τραγούδια από τη Χορωδία του Συλλόγου Αργολική Πολιτιστική Πρόταση υπό την Διεύθυνση του μαέστρου κου Ι. Νόνη.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ
Νώτης Ιωάννης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ