ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Θεοδώρα Καλογεράκου: Γιατί είμαι υποψήφια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:08:00 π.μ. | | |




















 Γιατί θέλω να προσπαθήσω να αλλάξω κάποια πράγματα. Γιατί, όχι μόνο στην πολιτική ζωή αλλά και στη ζωή γενικά, δεν πρέπει να περιμένεις λύση από τους άλλους. Πρέπει να προσπαθείς πάντα να δημιουργείς μόνος σου. Να τολμήσεις! Ειδικά σε δύσκολες στιγμές όπως αυτές που ζούμε τα τελευταία χρόνια. Γι΄ αυτό μπαίνω στην πολιτική, για να συμβάλλω από τη δική μου σκοπιά στο να γίνουν κάποια πράγματα που θα βοηθήσουν τον κάθε πολίτη να πάρει τη ζωή στα χέρια του.
Γιατί με τη Ν.Δ.

Γιατί η Ελλάδα βρίσκεται λίγο πριν την έξοδο από τη μεγάλη κρίση. Τώρα είναι που δεν πρέπει να κάνουμε λάθος επιλογές που θα οδηγήσουν τη χώρα σε περιπέτεια και θα τινάξουν στον αέρα όσα με θυσίες πετύχαμε τα τελευταία χρόνια.

Για κάθε πολίτη που θέλει την Ελλάδα δυνατή και περήφανη μέσα στην Ευρώπη, η στήριξη στην Νέα Δημοκρατία είναι μονόδρομος.
Γιατί να με ψηφίσετε

Αν πραγματικά θέλουμε κάτι να αλλάξει στη χώρα, πρέπει να αλλάξουμε πρώτοι εμείς. Να αλλάξουμε πρακτικές και να εμπιστευθούμε νέα πρόσωπα.

Προέρχομαι από την κοινωνία και όχι από κομματικό σωλήνα, γνωρίζω καλά τα προβλήματα που υπάρχουν, ξέρω πόσο αγωνίζεται σήμερα μια εργαζόμενη γυναίκα για να σταθεί στα πόδια της και πιστεύω πραγματικά ότι μπορώ να είμαι χρήσιμη.





















Φιλικά,
Θεοδώρα Καλογεράκου

Πτυχ. Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού MSc / Διατροφολόγος MSc
Υποψήφια Βουλευτής Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ