ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ένα μικρό κορίτσι από τις Σπέτσες δωρίζει τα μαλλιά της για παιδιά με καρκίνο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:16:00 μ.μ. | |
 Μια πράξη αγάπης από μια μικρούλα από τις Σπέτσες με μακριά μαλλιά. Προσφέρει τα μαλλιά της για την κατασκευή παιδικής περούκας για παιδιά με καρκίνο !!!!
H Μελίνα-Λιουντμίλα Κωνσταντινίδη, η συντονίστρια της καμπάνιας, είναι 24 χρονών και μένει στην Θεσσαλονίκη. Το Σεπτέμβριο του 2013 έκοψε και δώρισε τα μαλλιά της για τον οργανισμό “Wings for kinds” στο Οhio της Αμερικής. Ως αρθρογράφος έγραψε 2 άρθρα σχετικά με την διαδικασία και τις προϋποθέσεις για την δωρεά μαλλιών. Παράλληλα δημιούργησε μια ανοιχτή ομάδα στο facebook Δωρεά μαλλιών – Μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις με σκοπό την ενημέρωση των Ελλήνων. Η ανταπόκριση ήταν απίστευτη. Ήδη αυτή τη στιγμή η ομάδα τύχει την αποδοχή παραπάνω 14.500 μελών.
Η χώρα μας είναι από τις ελάχιστες ανεπτυγμένες χώρες που ο θεσμός της δωρεάς μαλλιών δεν υφίσταται. Έτσι απλά γεννήθηκε το όραμα της ίδρυσης ενός αντίστοιχου οργανισμού στην Ελλάδα. Συνοδοιπόροι στον αγώνα που ξεκίνησε για την υλοποίηση αυτού του οράματος φίλοι, αλλά και άνθρωποι άγνωστοι σ’ εκείνη που έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν.
“Δωρίζουμε τα μαλλιά μας - Δωρίζουμε την αγάπη μας!”
DONATE HAIR - DONATE LOVE

Έργο του οργανισμού/συλλόγου θα είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για την δωρεά μαλλιών και στη συνέχεια η δημιουργία περουκών για παιδιά που τις έχουν ανάγκη (παιδιά πάσχοντα από καρκίνο, αλωπεκία κ.ά.).

Σήμερα επίσημα, οι δωρητές έχουν ξεπεράσει τους 350. Έχουμε βρει κομμωτήρια που κουρεύουν δωρεάν για το σκοπό αυτό, την εταιρεία που θα κατασκευάζει αφιλοκερδώς τις περούκες καθώς επίσης και την εταιρεία ταχυμεταφορών που θα μεταφέρει τα μαλλιά από κάθε άκρη της Ελλάδος. Δικηγόρους που εθελοντικά προσφέρουν τη βοήθειά τους για τη σύσταση του οργανισμού μας, ενώ αναζητάμε παράλληλα και τον χώρο μας.

Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας, αρωγούς στην προσπάθεια μας έτσι ώστε η Καμπάνια Δωρεάς Μαλλιών στην Ελλάδα και το σύνθημα μας “Δωρίζουμε τα μαλλιά μας-Δωρίζουμε την αγάπη μας!” να διαδοθεί σε όλη την Ελλάδα.

Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη και αναγκαία!

Ενημερωθήτε για την διαδικασία στο www.donatehair.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ