ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος στην Αργολίδα





















 Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος μαζί με νέους από το κέντρο νεότητας της επαρχίας του επισκέφτηκαν την Αργολίδα σε μία μονοήμερη εκδρομή.
Επισκέφτηκαν την αρχαία Επίδαυρο ,την Ιερά μονή Παναγίας Καλαμίου και μετά το Ιερό προσκύνημα του Αγίου Ιγνατίου στην ορεινή Ζόγκα Αργολίδος καλεσμένοι του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριου .
Στο ιερό προσκύνημα του Αγίου Ιγνατίου συναντήθηκαν με νέους από το κέντρο νεότητας της Αργολίδος και αντάλλαξαν διάφορες απόψεις μεταξύ τους.

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος αφού πρώτα καλωσόρισε τους επισκέπτες, ευλόγησε και έκοψε μαζί με τον Μεσογαίας Νικόλαο και τον θεοφιλέστατο Επίσκοπο Επιδαύρου Καλλίνικο ,την Βασιλόπιτα.
Ακολούθησε ομιλία του Μητροπολίτη Αργολίδος για την ζωή και το έργο του Αγίου Λουκά επισκόπου Κριμαίας και Ιατρού, όπου ο επίσκοπος μίλησε για άγνωστες προς όλους στιγμές που έζησε στην περιοχή της Κριμαίας αναζητώντας στοιχεία για την ζωή του Αγίου.
Στους νέους μίλησε κι ο Μητροπολίτης Μεσογαίας για διάφορα ζητήματα που ρωτούν κυρίως οι νέοι. Η σύναξη των νέων στο Ιερό προσκύνημα του Αγίου Ιγνατίου έληξε με την υπόσχεση σύντομα να ξαναβρεθούν όλοι μαζί . Κτίτωρ και ψυχή του όλου Προσκυνήματος είναι ο αγιορείτης Ιερομόναχος π. Ιγνάτιος, αδελφός της εν Άθω Ιεράς Μονής του Οσίου Γρηγορίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ