ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Νίκησε ο Πανασιναϊκός τον Αστέρα Δρεπάνου 1-0

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:08:00 π.μ. | | |























 Νικητής και πάλι ο Πανασιναϊκός στο γειτονικό ντέρμπι με τον Αστέρα , έκανε το 2 στα 2 φέτος και συνεχίζει μόνος τρίτος στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος με 39β. σε 20 αγώνες, (45-22 τα γκόλ).

Το πρώτο 15λεπτο ήταν αναγνωριστικό για τις δύο ομάδες, με σκληρές μονομαχίες κυρίως στο χώρο του κέντρου..

Η πρώτη φάση του αγώνα έρχεται στο 15' και ανήκει στον ΑΣΤΕΡΑ. Ο Καραμάνος στον Μανιάτη, σέντρα απο αριστερά στον Καλιαμούτο αλλά η κεφαλιά του περνάει άουτ. Στο 27' ο Π. Μανδύλης βρίσκει αριστερά και πάλι τον Μανιάτη, νέα σέντρα ακριβείας, αυτή τη φορά πιάνει τη κεφαλιά ο Σπ. Μανδύλης απο τη μικρή περιοχή αλλά ο Τσακάλης αποκρούει έξοχα σε κόρνερ.
Στο 38' ο Γιώργος Παπαδημητρίου πασάρει στον Κλόντι Μπέλμπα, αυτός με ωραία ενέργεια μπαίνει στη περιοχή και βρίσκει υπέροχα τον Καραβιά, ο οποίος αφού περνάει και τον Χουρμούζη βγαίνει πιο πλάγια απο ότι θα ήθελε και το τακουνάκι υπο πίεση που κάνει σε κενή εστία, δεν έχει τη δύναμη που χρειάζεται για να μπεί γκόλ.

Μπαίνοντας για το Β' ημίχρονο, ο ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ δείχνει να πατάει καλύτερα και στο 56' ο Κλόντι Μπέλμπα παίρνει τη πάσα του Διαμαντή, διανύει λίγα μέτρα και βγάζει εκπληκτική κάθετη στον κινούμενο σε θέση μέσα δεξιά Παπαδημητρίου, αυτός περνάει τον Μίχο στο σπρίντ και τον αναγκάζει να τον ανατρέψει εντός περιοχής. Αδιαμφισβήτητο το πέναλτι, εκτελεί ο Διαμαντής ψύχραιμα και το 1-0 είναι γεγονός..
Απο αυτό το σημείο και έπειτα ο ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ προσπαθούσε πρωτίστως να διαχειριστεί το υπέρ του σκόρ και να εκμεταλευτεί τους χώρους που θα δημιουργούνταν απο την προσπάθεια του ΑΣΤΕΡΑ να πιέσει ώστε να φέρει το ματς στα ίσια. Στο 68' ο Μανιάτης εκτελεί φάουλ στη περιοχή, μετα απο κόντρες η μπάλα καταλήγει στον Π.Μανδύλη, αλλά το σούτ που επιχείρησε δεν ηταν καλό.

Στο 85' ο Καραβιάς απο πάσα του Παπαδημητρίου σουτάρει μέσα απο την περιοχή πάνω στον Χουρμούζη, αυτός διώχνει, και ο επερχόμενος Παπαδημητρίου δεν προλαβαίνει να σουτάρει..
Στο 90' κόρνερ για τον ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟ, ο Κλ. Μπέλμπα σουτάρει δυνατά μέσα απο τη περιοχή, αποκρούει ο Χουρμούζης, δεύτερο σούτ απο πλάγια θέση για τον Καραβιά καταλήγει μόλις άουτ..
Καλύτεροι για τους ηττημένους οι: Μανιάτης (ότι έκανε ο ΑΣΤΕΡΑΣ επιθετικά ξεκινούσε αποκλειστικά απο τα πόδια του), Καραμάνος (πολύ τρέξιμο και στα 90'), Καλιαμούτος και Π. Μανδύλης κάτα διαστήματα, ενώ θετικός ήταν και ο Χουρμούζης.

Για τους νικητές καλύτεροι οι: Ervin Belba ο οποίος κάνει πραγματικά τέλειο μάτς, ''κατάπιε'' όποιον κι αν βρέθηκε στο δρόμο του! Επίσης πολύ καλό μάτς για τον Δημήτρης Καβεζός με πολλά τρεξίματα στη πλευρά του και πολύ σωστά μαρκαρίσματα. Εξαιρετικός ο Klodian Belba που εκτός απο το δημιουργικό κομμάτι που είναι το δυνατό του σημείο, έτρεξε πάρα πολύ και σε πολλούς χώρους βοηθώντας και ανασταλτικά.
Η πάσα του στο κερδισμένο πέναλτι είναι μαγική. Γενικότερα όμως, ουδείς υστέρησε απο την ομάδα του ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΥ, που έδειξε πιο ''έτοιμη'' για αυτό το μάτς.

Εξαιρετική διαιτησία απο τον Ρατσιάτο και τους βοηθούς του Νενεκούμη και Αργυρόπουλο.
Συγχαρητήρια στον προπονητή Χάρις Σταυρόπουλος και στους παίκτες που για μια ακόμη φορά φέτος μας έκαναν περήφανους με την αποδοσή τους!
Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στηρίζει ακόμα με την ίδια θέρμη, έστω κι αν σήμερα έλειπαν αρκετά βασικά στελέχη της κερκίδας για διάφορους λόγους.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Ατρόμητου Παναριτίου κ. Γ. Μπούνο καθώς και τον υπεύθυνο του γηπέδου Α. Καραχάλιο για την φιλοξενία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ