ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Με επιτυχία ο αποκριάτικος χορός του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:12:00 π.μ. | |
Στον απόηχο της όμορφης γιορτής του Αποκριάτικου χορού του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Αργολίδας, το Σάββατο 14 Φλεβάρη 2015, θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς.

Τον τέως Υφυπουργό Αθλητισμού και νυν βουλευτή κο Γιάννη Αδριανό, που κατάφερε να παραστεί παρά το φορτωμένο του πρόγραμμα.


Την οικογένεια του Γιώργου Αγγέλαινα , ιδιοκτήτες της πανσιόν ΑΝΑΠΛΙ στο Ναύπλιο, για την προσφορά μιας διανυκτέρευσης, που δόθηκε ως δώρο μετά από κλήρωση, σε ένα από τα ζευγάρια που παραβρέθηκαν, αφού η εκδήλωση μας συνέπεσε χρονικά με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.
Τα μέλη του ΔΣ του Επιμορφωτικού Συλλόγου Αγίας Τριάδας, για την παρουσία τους , στηρίζοντας μας, χρόνια τώρα σε κάθε εκδήλωση και δράση.
Τα μέλη του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανυφίου για την παρουσία τους.
Τον κο Γιώργο Χριστόπουλο (ΙΚΟΝΑ) για τη δωρεάν εκτύπωση των προσκλήσεων.
Και βέβαια να ευχαριστήσουμε όλο τον απλό κόσμο που βρέθηκε εκεί και διασκέδασε μαζί μας. Τους φίλους , τους συγγενείς , τα μέλη μας!

Υ.Γ. για όλους όσους δεν κατάφεραν να παραβρεθούν εξαιτίας παράλληλων εκδηλώσεων, τους ενημερώνουμε πως σύντομα θα ετοιμάσουμε και άλλη «συνάντηση με φίλους» την οποία θα πληροφορηθούν κυρίως από το διαδίκτυο.

Για να μην υπάρχει παράπονο!!!!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ