ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Πολύ ψηλά στις αποκριάτικες προτιμήσεις το Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:39:00 μ.μ. | | |
 Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ρώμη είναι οι προορισμοί που προτιμούν οι Έλληνες για το τριήμερο της Αποκριάς, σύμφωνα με την μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών, trivago, ενώ πολύ ψηλά στις αποκριάτικες προτιμήσεις είναι το Ναύπλιο, η Πορταριά, η Αράχωβα και τα Ιωάννινα, ενώ από τους προορισμούς εκτός συνόρων ξεχωρίζουν - πέραν της Ρώμης - Μπάνσκο, Κωνσταντινούπολη, Λονδίνο, Λεμεσσός και Μιλάνο.
Αυξημένες οι τιμές στους περισσότερους προορισμούς

Η trivago κατέγραψε αυξήσεις από 3% έως και 28% στις τιμές των ξενοδοχείων, στους περισσότερους δημοφιλείς προορισμούς του χειμώνα.

Η μεγαλύτερη αύξηση παρατηρήθηκε στο Μέτσοβο, όπου φέτος η μέση τιμή ανά διανυκτέρευση φτάνει τα 75 ευρώ, από 61 που ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο. Κατά 20% αυξήθηκαν οι τιμές στο Μεγάλο Πάπιγκο, όπου η διανυκτέρευση κοστίζει κατά μέσο όρο 97 ευρώ, και κατά 19% στην Ξάνθη (74 ευρώ μέση τιμή διανυκτέρευσης).

Αντίθετα, οι τιμές έπεσαν κατά 22% στους Δελφούς.

Οι προτιμήσεις για σκι

Στις υψηλότερες θέσεις της κατάταξης με τους καλύτερους χειμερινούς προορισμούς για σκι, εμφανίζονται η Αυστρία, η Βόρεια Ιταλία και η Ελβετία.

Ωστόσο, φέτος, δύο ελληνικοί προορισμοί, η Καστοριά και η Πορταριά περιλαμβάνονται στους στις 35 κορυφαίες προτιμήσεις, με ποσοστά δημοφιλίας πάνω από 84%.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ