ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων για τα πυρηνελαιουργεία και τον βιολογικό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:50:00 μ.μ. | |
 Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων , κατά την συνεδρίασή του της 30ης Ιανουαρίου 2015, εξέδωσε ΟΜΟΦΩΝΑ το παρακάτω ψήφισμα.
Ψήφισμα

Έχει διαπιστωθεί ότι η λειτουργία των εργοστασίων επεξεργασίας πυρήνα καθώς επίσης και η λειτουργία του βιολογικού σταθμού κατά την επεξεργασία αποβλήτων από τα εργοστάσια εσπεριδοειδών προκαλούν υποβάθμιση του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Ναυπλίου .

Μετά από αυτά το Δημοτικό Συμβούλιο καλεί τις αρμόδιες αρχές να επιληφθούν στο πλαίσιο της δικαιοδοσίας τους και να λάβουν τα νόμιμα και αναγκαία μέτρα προς αποτροπή των φαινομένων και συγκεκριμένα :

1.Να προβούν άμεσα στους απαραίτητους ελέγχους για τη διαπίστωση της σύννομης και σωστής λειτουργίας των μονάδων επεξεργασίας πυρήνα και στη περίπτωση που διαπιστωθεί ότι δεν τηρείται ,ιδίως δεν τηρούνται οι περιβαλλοντικοί όροι ,να επιβάλλουν τις νόμιμες κυρώσεις ενημερώνοντας το Δημοτικό Συμβούλιο για τις ενέργειές τους.

2.Να ελεγχθεί αρμοδίως η λειτουργία του βιολογικού σταθμού όσον αφορά την υποδοχή αποβλήτων από τα εργοστάσια εσπεριδοειδών και να επιβληθεί σ` αυτά η τήρηση των περιβαλλοντικών όρων και η σωστή προεπεξεργασία των αποβλήτων τους.


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Παναγιώτης Μπούκουρης

Το ανωτέρω Ψήφισμα να διαβιβαστεί:
1. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ναυπλίου
2. Στη Διεύθυνση Δημόσιας υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας
3.Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας
4.Στον κο Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ