ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Το Ναύπλιο των ερωτευμένων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:00:00 μ.μ. | | |
 Το σίγουρο είναι πως είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς της Ελλάδας για ζευγάρια και ερωτευμένους, ενώ ήδη πολλοί οργανώνουν εδώ τον γάμο τους, δημιουργώντας μια νέα μόδα.
Αν έρθετε στο Ναύπλιο με τον έρωτά της ζωής σας, θα κάνετε φυσικά βόλτα όπως όλα τα ζευγάρια σφιχταγκαλιασμένοι στα παλιά σοκάκια και στην περατζάδα της παραλίας. Να ψάξετε όμως και πιο ήσυχες γειτονιές με σπίτια παλιά και καλοδιατηρημένα, με ωραία χρώματα, που αποπνέουν ευγένεια και χάρη. 
Θα τις βρείτε πάνω από την οδό Σταϊκοπούλου, στα σκαλοπάτια μέχρι τον Ψαρομαχαλά. Θα ανεβείτε και πιο ψηλά για να δείτε τις στέγες της πόλης που ζώνονται από τις οχυρώσεις και τα φώτα του Αργολικού Κόλπου που χάνονται στο βάθος.
Θα φτάσετε ως το Κάστρο, το θρυλικό Παλαμήδι ακολουθώντας τα πολλά του σκαλιά: ερωτευμένοι καθώς είστε δεν θα τα καταλάβετε… 
Θα απολαύστε με το ταίρι σας τη θέα και το συγκλονιστικό δειλινό μέσα στις μυρωδιές από τη ρίγανη και το θυμάρι που έρχονται από το λόφο.
Οι εικόνες είναι αληθινά έξοχες και η ρομαντική ατμόσφαιρα σε τίποτε δεν θυμίζει τις πολιορκίες, τις μάχες, τους πολέμους και τους κτήτορες που άλλαξε το ιστορικό Παλαμήδι!
Το βραδάκι κατεβείτε στα δρομάκια και απολαύστε το δείπνο σας σε μια παλιά ταβέρνα. Επιστρέψτε τέλος στον ρομαντικό ξενώνα σας που στεγάζεται σε κάποιο παλιό ατμοσφαιρικό αρχοντόσπιτο. 
Καθίστε στη βεράντα σας με θέα το Μπούρτζι και αφεθείτε στην μαγεία και το μύθο του Ναυπλίου. Το οποίο ναι, ευνοεί τους έρωτες, αναμφίβολα…

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Στο Ναύπλιο θα φτάστε οδικώς μέσω Άργους και Κορίνθου (Αθήνα – Ναύπλιο 150 χλμ.).

ΔΙΑΜΟΝΗ – ΦΑΓΗΤΟ

Πάμπολλες επιλογές για διαμονή έχετε φυσικά στο Ναύπλιο (από δωμάτια και ιδιαίτερα ρομαντικούς ξενώνες έως ξενοδοχεία 5 αστέρων και πολυτελείς βίλες). Για φαγητό το Ναύπλιο έχει από κλασικά ταβερνάκια και παραδοσιακά εστιατόρια μέχρι πολυτελή ρεστοράν με μοντέρνα κουζίνα, σε τοποθεσίες με ειδυλλιακή θέα και εντυπωσιακά δειλινά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ