ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Μανιάτης: Θα είμαι παρών στην πρώτη γραμμή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:53:00 μ.μ. | | |




















 Την προηγούμενη Κυριακή ο λαός της Αργολίδας αποφάσισε και η απόφαση αυτή είναι αποδεκτή από όλους. Υπάρχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα για τα οποία είχα ενημερώσει τους πολίτες της Αργολίδας, ιδιαίτερα για τον κίνδυνο της τρίτης έδρας και τη Χρυσή Αυγή. Απεδείχθη ότι αυτά τα οποία είπα, έγιναν δυστυχώς πραγματικότητα. Και τώρα βρισκόμαστε σε νέες καταστάσεις. Από την πλευρά μου, τόσο ως βουλευτής Αργολίδας, όσο και ως Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, είμαι ήσυχος με τη συνείδησή μου ότι προσπάθησα να εκτελέσω το καθήκον μου με τη μεγαλύτερη δυνατή συνέπεια και αποτελεσματικότητα.


Αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνυποψήφιους στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ κι ένα τεράστιο ευχαριστώ στους πολίτες της Αργολίδας που μας στήριξαν, μας ψήφισαν και ήταν δίπλα μας σ΄ αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Όμως αυτό είναι ένα βιβλίο, η τελευταία σελίδα του οποίου γύρισε. Ένας κύκλος έκλεισε. Ένα νέο βιβλίο ανοίγει. Μια νέα σελίδα ξεκινά. Έχουμε μια νέα κυβέρνηση. Η κυβέρνηση αυτή, δυστυχώς δείχνει από τις πρώτες κινήσεις ότι δεν έχει συναίσθηση ούτε των γεωπολιτικών παραμέτρων της ευρύτερης περιοχής, ούτε των χρηματοοικονομικών και χρηματοπιστωτικών δεδομένων που θα προσδιορίσουν το μέλλον της κοινωνίας και της χώρας. Το επόμενο χρονικό διάστημα, πολύ σύντομα, θα έχουμε σημαντικές πολιτικές εξελίξεις.

Σ’ αυτές τις σημαντικές πολιτικές εξελίξεις εμείς πρέπει να απαντήσουμε έτσι όπως απαιτεί η συγκυρία και η κρισιμότητα των στιγμών. Και είναι απολύτως βέβαιο ότι δε μπορούμε να απαντήσουμε με τον ίδιο τρόπο που είχαμε μέχρι τις εκλογές. Απαιτείται το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Παράταξη, οι προοδευτικοί δημοκράτες πολίτες, όλοι όσοι πιστεύουμε στη Μεταρρυθμιστική, Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία, να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. 

Ένα νέο ξεκίνημα με νέο αρχηγό, νέα οργανωτική δομή και νέα πολιτικά και ιδεολογικά προτάγματα. Για να ανταποκριθούμε σ’ αυτό που ζητά το τουλάχιστον 20% του ελληνικού λαού. 

Σ’ αυτό το καινούριο βιβλίο, σ’ αυτό το νέο κύκλο, θα είμαι παρών και θα είμαι παρών στην πρώτη γραμμή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ