ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Το Ναύπλιο γιόρτασε τον πολιούχο του Άγιο Αναστάσιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:42:00 μ.μ. | | |
 Πολυαρχιερατική θεία λειτουργία τελέσθηκε σήμερα 1 Φεβρουαρίου 2015 ανήμερα της εορτής του πολιούχου της πόλης του Ναυπλίου Αγίου Αναστασίου στον ομωνυμο προσκυνηματικό Ιερό Ναό.

Στην αρχιερατική θεία λειτουργία που έγινε, χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Άρτης Ιγνάτιος, παρόντων των Μητροπολιτών , Ύδρας, Σπετσών Αιγίνης Ερμιονίδας και Τροιζηνίας Εφραίμ, Ιλιού Αχαρνών και Πετρουπόλεως Αθηναγόρα, Αργολίδος Νεκταρίου και του θεοφιλέστατου επισκόπου Επιδαύρου Καλλινίκου.

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ακολούθησε η λιτάνευση της ιερής εικόνας του Αγίου σε όλη την πόλη παρουσία των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του Νομού εν μέσω θυελλωδών ανέμων.
Παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Αργολίδας Γ.Ανδριανός, ο βουλευτης Αργολίδας Γ.Γαλέος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π.Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ.Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος, ο πρώην βουλευτής Αργολίδας Γ. Μανιάτης , ο πρώην πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γ. Σελλής, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Β.Σιδέρης , ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Ναυπλιέων Χ.Γραμματικόπουλος, η διευθύντρια της ΔΕΥΑ Ναυπλίου Α. Μαντά δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι και πολύς κόσμος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ