ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Δήμος Άργους Μυκηνών: Με ψέματα και υποκριτικό ενδιαφέρον δεν γίνεται αντιπολίτευση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:43:00 μ.μ. | |
  Την επόμενη μέρα της ανακοίνωσης του μεγάλου έργου για τον δήμο Άργους Μυκηνών, της Ανάπλασης του Ιστορικού Κέντρου του Άργους, το οποίο έδωσε μια νότα αισιοδοξίας στους συνδημότες μας, η δημοτική παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης επιλέγει αντί συγχαρητηρίων, με ψεύδη και ερωτήματα που έχουν ήδη απαντηθεί να ρίξει λάσπη για ακόμα μία φορά, στην προσπάθεια της να αμαυρώσει την μεγάλη επιτυχία της παρούσας δημοτικής αρχής. 

Ανασύρει θέματα τα οποία έχουν επιλυθεί στο παρελθόν ενώ αναδεικνύει άλλα τα οποία έχουν τελείως διαδικαστικό χαρακτήρα και είναι σε πορεία επίλυσης. Θυμίζουμε ότι η «Αργώ Α.Ε.» διεσώθη και υπάρχει σήμερα χάρη στην παρούσα δημοτική αρχή, όπου ανέλαβε πρωτοβουλίες αμέσως μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου του 2010 και έκτοτε μέσα σε περίοδο κρίσης επιβιώνει και αναπτύσσεται. 

Με τα ψέματα και το υποκριτικό ενδιαφέρον που όλως τυχαίως εκφράστηκε από την αντιπολίτευση μια μέρα μετά την ανακοίνωση του δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου, πως το Άργος αλλάζει και το μαύρο φεύγει από το κέντρο της πόλης μετά την ολοκλήρωση της ανάπλασης. Η παρούσα δημοτική αρχή σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που βιώνει η χώρα μας κάνει έργα και απαντάει με έργα. Αυτή η δημοτική αρχή δεν πρόκειται να χάσει από μικρόψυχους, δοκιμασμένους και αποτυχημένους κατά το παρελθόν.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ