ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Διαιτητής από την Αργολίδα ελέγχεται από το ΣΔΟΕ - Ατελείωτη η λίστα με τα «ύποπτα» ματς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:50:00 μ.μ. | |
 Η αποκάλυψη έγινε στην τηλεοπτική "Δίκη", όπου αναφέρθηκε πως οι υπό διερεύνηση αγώνες είναι Πανιώνιος - Βέροια 2-1, στις 20 Ιανουαρίου για το κύπελλο και Κέρκυρα - Βέροια 4-0, τέσσερις ημέρες αργότερα για το πρωτάθλημα. Τα στοιχεία έφτασαν στην ΟΥΕΦΑ από την εταιρεία Sportradar, με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να τα κοινοποιεί στην ΕΠΟ. 

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη εταιρεία, που συνεργάζεται με την ΟΥΕΦΑ για την ανίχνευση κρουσμάτων στοιχηματικής απάτης, στις δύο αναμετρήσεις παρατηρήθηκαν ασυνήθιστα πονταρίσματα στην νίκη του γηπεδούχου στον αγώνα του πρωταθλήματος και στο over στο ματς του πρωταθλήματος.

Η πρώτη αντίδραση προέκυψε από τη Σούπερ λίγκα, η οποία κάλεσε σε απολογία για αύριο την ΠΑΕ Κέρκυρα. Την ίδια ημέρα θα απολογηθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, συμπεριλαμβανομένου του αντικειμένου που χτύπησε τον Τσόρι Ντομίνγκες. 

Η πειθαρχική επιτροπή κάλεσε επίσης τις ΠΑΕ Βέροια και Παναθηναϊκός, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων στους αγώνες με Ατρόμητο και Παναιτωλικό, καθώς επίσης την ΠΑΕ ΟΦΗ και τον διερμηνέα Α. Σκέντζο, για τη συμπεριφορά του τελευταίου στο ματς με τον Εργοτέλη. Τέλος, σε απολογία κλήθηκε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός για το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο.

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι μετά τους Απόστολο Αμπάρκιολη (Καβάλας), Γιάννη Κάμπαξη (Εύβοιας) και Κώστα Ιωαννίδη (Αργολίδας), από το ΣΔΟΕ ελέγχονται και οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Αλέξανδρου Δημητρόπουλου, που ανήκει στο σύνδεσμο Φθιώτιδας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ