ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΑΥ.Ρ.Α.: Στηρίζουμε τα αιτήματα των ανασφαλίστων επαγγελματιών της περιοχής μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:00:00 μ.μ. | | | |

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 16ης Φεβρουαρίου 2015, μετά από αίτημα του συλλόγου ανασφαλίστων επαγγελματιών της περιοχής μας του ΟΑΕΕ, συζητήθηκε και ομόφωνα αποφασίστηκε η στήριξη του Δημοτικού Συμβουλίου στις όποιες ενέργειες του συλλόγου για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Η παράταξή μας, αναφορικά με τα όσα συζητήθηκαν σχολιάζει τα εξής:

Είναι αυτονόητο ότι η ΑΥΡΑ στηρίζει, με όλες της τις δυνάμεις, τα αιτήματα των ανασφαλίστων επαγγελματιών της περιοχής μας, καθώς θεωρούμε ότι πρόκειται για ένα ζωτικό πρόβλημα, απότοκο της κρίσης και των μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόστηκαν και χρήζει άμεσης λύσης.

Επιπλέον, είναι πεποίθησή μας, ότι σε αυτές τις νέες συνθήκες, η λύση είναι κοντά. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ήδη έχει ανακοινώσει- σε συνέχεια των όσων είχε δεσμευτεί προεκλογικά- ότι θα καταθέσει νομοσχέδιο προς ψήφιση που θα επιλύει, με μια σειρά γενναίων ρυθμίσεων, αυτό το σοβαρό και μείζον θέμα για την πλειοψηφία των επαγγελματιών.

Και ένα σχόλιο: θεωρούμε ότι είναι θετική και αυτονόητη η στήριξη των θεσμικών φορέων στις ομάδες που έχουν θιγεί από τις μέχρι τώρα πολιτικές. Άλλωστε ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο οφείλουν να εκφράζουν και να υπερασπίζονται τα δίκαια αιτήματα όλων των δημοτών.

Όμως, δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε, με βάση τα τεκταινόμενα στην πρόσφατη συνεδρίαση, ότι προφανώς είναι μικρή η διαδρομή για τον κ. Κωστούρο, από την αναγόρευση του κ. Σαμαρά ως επίτιμου Δημότη, μέχρι την προσφορά να συνοδεύσει αυτοπροσώπως στο Υπ. Εργασίας τα θύματα της μνημονιακής πολιτικής της απερχόμενης κυβέρνησης.

Από το γραφείο Τύπου της ΑΥΡΑ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ