ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Η Πανσέληνος της αισιοδοξίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:06:00 μ.μ. | |

 Πρόκειται για μια εξαιρετική Πανσέληνο που φέρνει ενθουσιασμό, αισιοδοξία και ευδιαθεσία, καθώς και την πεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά. Η ευνοϊκή της επίδραση αφορά όλους μας, ιδιαίτερα δε τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα του β' δεκαημέρου, που παρόλη την νευρικότητα και την υπερδραστηριότητα θα είναι και θα νιώθουν τυχεροί.

Το ανωτέρω σκηνικό της υπέρμετρης αισιοδοξίας τελεί υπό την επίδραση του γενναιόδωρου Δία στο Λέοντα, ο οποίος βάζει την μεγαλοπρεπή υπογραφή του σε αυτήν την Πανσέληνο!

Έτσι, το τρέχον τριήμερο προβλέπεται να έχουμε επιτυχία στις επιδιώξεις μας, συνοδευόμενη από αναπάντεχη τύχη, ενώ κυρίως ευνοούνται υποθέσεις που έχουν ανακινηθεί στο παρελθόν και έμειναν εκκρεμείς (λόγω ανάδρομου Ερμή). Μας προσφέρονται μοναδικές ευκαιρίες, λοιπόν, να προχωρήσουμε και να επιτύχουμε σε όλους τους τομείς, είτε υλικού είτε συναισθηματικού ενδιαφέροντος.

Η σύνοδος της Πανσελήνου με το Δία προσφέρει ευδιαθεσία και ευχαρίστηση, αλλά και μια υπερβολή σε λόγια και ενέργειες, αφού όλα λειτουργούν στο μέγιστο. Επίσης, προσοχή σήμερα μέχρι το απόγευμα χρειάζονται οι σπασμωδικές και βιαστικές κινήσεις, λόγω της σεληνιακής αντίθεσης με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο. Δεν χάνουμε την αισιοδοξία μας και πορευόμαστε προς το βράδυ, όπου όλα καλυτερεύουν και μπορούμε να απολαύσουμε το λεοντικό μεγαλοπρεπές και ολόγιομο φεγγάρι!

Ας δούμε λεπτομερέστερα την επίδραση της Πανσελήνου στα 12 ζώδια:

Οι Κριοί εστιάζουν σε σχέσεις, ψυχαγωγία, δημιουργικές δραστηριότητες, τυχερά παιχνίδια, και είναι πολύ ερωτικοί και απογειωμένοι.
Οι Ταύροι στο οικογενειακό τους περιβάλλον, σε ότι αφορά το σπίτι και τις ανάγκες του, σε αγορές και διακόσμηση του χώρου τους, ενώ είναι πολύ ρομαντικοί και χαλαροί.
Οι Δίδυμοι στην επικοινωνία με τους άλλους, επιδιώκουν ενημέρωση, ανταλλαγή απόψεων, και έχουν ευκαιρία να λύσουν θέματα συζητώντας.
Οι Καρκίνοι εστιάζονται σε οικονομικά θέματα αλλά και σε υλικές και συναισθηματικές επενδύσεις. Παράλληλα θέλουν να ξεκουνηθούν και να κάνουν κάτι διαφορετικό σε όλους τους τομείς.
Οι Λέοντες θέλουν να επεκταθούν και να προβληθούν. Υπερβολικά ενθουσιώδεις και ασυγκράτητοι, με εκκεντρικές και κάπως χειριστικές συμπεριφορές, αλλά με την τύχη με το μέρος τους .
Οι Παρθένοι θα έχουν αποκαλύψεις ή θα θελήσουν να γνωστοποιήσουν κάποιες προθέσεις τους, ενώ γενικά γίνονται πολύ ευαίσθητοι και συμπονετικοί.
Οι Ζυγοί είναι αποφασισμένοι να διαχωρίσουν τη θέση τους στην κοινωνική τους ζωή και να την απολαύσουν ξέφρενα μόνο με όσους ταιριάζουν. Πολύ φιλικοί αλλά και κάθετοι.
Οι Σκορπιοί εστιάζονται σε ένα επαγγελματικό σχέδιο που μπορεί να έχει ευχάριστη εξέλιξη και γενικά είναι πολύ παραγωγικοί και διαισθητικοί.
Οι Τοξότες σε πολύ ευχάριστη διάθεση, κάνουν σχέδια για το μέλλον σε ότι αφορά μια νέα πνευματική ασχολία, ένα ταξίδι ή μια σπουδή.
Οι Αιγόκεροι συμφιλιώνονται με το παρελθόν και πάνε προς αποκατάσταση όλων των εκκρεμοτήτων, είναι αποφασισμένοι, και εκπέμπουν έντονη σεξουαλικότητα.
Οι Υδροχόοι θέτουν ζητήματα στις σχέσεις τους, διευκρινίζουν τη θέση τους, αιφνιδιάζουν και έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και ανάγκη ανατροπών της συνήθειας και του βολέματος.
Τέλος οι Ιχθύες, έχουν ανάγκη να νιώσουν καλά και στο σώμα και στο νου, υιοθετούν άσκηση, διατροφή και εναλλακτικές θεραπείες, ενώ κατακλύζονται και από φιλάνθρωπα συναισθήματα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ